PROJEKTILIMA NA IVANA RAKITIĆA: / Hrvat na udaru navijača! Evo zašto pristalice Betisa ne mogu smisliti Vatrenog

Image
Foto: AFP

Rakitić je bio meta navijača Betisa na gostovanju u Sevilli.

22.1.2018.
9:58
AFP
VOYO logo

Barcelona je jučer u Sevilli na gostovanju kod domaćina Betisa, u sklopu 20. kola Primere, pobijedila Betis 5-0. Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić bio je jedan od najboljih igrača gostiju.

RAKITIĆ ZABIO ZA BARCELONU: Hrvatski veznjak postigao ovosezonski prvijenac u La Ligi, upisao i asistenciju

Zabio je prvi gol u 64. minuti, te namjestio treći, koji je pet minuta kasnije postigao Suarez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prilikom slavljenja oba ta zagoditka, strijelac i asistent gostiju bio je meta navijača domaćih. Nakon utakmice disciplinci španjolskog nogometnog saveza naveli su da je prvom prilikom, s trbine iza gola pogođen jednim upaljačem, dok su drugi put u njegovu neposrednu blizinu doletjela tri, javljaju španjolski mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razlog toj netrepeljivosti navijača Betisa prema Rakitiću nije njegova dobra predstava, već jedna druga stvar. Rakitića od prve polovice desetljeća, kada je kao kapetan i najbolji igrač velikog rivala Betisa Seville, redovno uništavao gradskog rivala golovima i asistencijama.

Derbi sevillano uvijek je posebno palio Ivana Rakitića, pa je tako tijekom sezone 2012./13., u obje prvenstvene utakmice, Betisu zabio tri pogotka, dok je iduće sezone u pobjedu Seville 4-0 ugradio dvije asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I kako igrač Barcelone Ivan je nastavio s dobrim starim navikama prema Betisu pa je bijesnim navijačima seviljskog kluba preostalo samo da ga gađaju upaljačima i da i dalje budu ludi na njega.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo