PROCURIO VIDEO MLADOG MESSIJA: / Argentinac otvorio dušu o neugodnim ranim iskustvima u Barceloninoj akademiji

Image
Foto: AFP

Procurio je video u kojem mladi Leo Messi prepričava teške dane u Barceloninoj La Masiji

28.12.2018.
21:20
AFP
VOYO logo

Lionel Messi danas je na krovu svijeta. Navelike smatran najboljim igračem, ne samo današnjice nego svih vremena, napadač je trenutno kapetan Barcelone i Argentine, a u 31. godini ima iza sebe karijeru o kojoj drugi mogu samo sanjati.

Međutim, nije uvijek bilo tako. Mladi Messi je sa 13 preselio iz rodnog Rosarija u Barcelonu, a prvi dani nisu bili lagani. Društvenim mrežama se tako sada proširio video u kojem mladi Messi opisuje loša iskustva iz početka svoje karijere u Španjolskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na početku, svi su u svlačionici pričali katalonski, a ja ih nisam ništa razumio. Nisu bili baš srdačni prema nama koji nismo iz Barcelone. Ali to je bilo samo u prvih nekoliko mjeseci", kaže mladi Messi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ovaj autsajder ne može ostati, moramo ga izbaciti'

"Jedan od trenera čak je bio rekao mladim igračima – 'ovaj autsajder ne može ostati kod nas, moramo ga izbaciti' – ali ja mu to nisam nikada zamjerio, on je i dalje trener u akademiji, sve je u redu između nas", nastavlja Argentinac.

"Na terenu je bilo isto – udarali su me, nisu mi htjeli dodati loptu, rugali mi se. Ali takve stvari se događaju svugdje kada u neku sredinu dođu novi, nepoznati ljudi, ne zamjeram im", zaključuje Messi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo