PROCURIO TAJNI PLAN TALIJANSKOG VELIKANA: / 'Modrić mu je bio velika želja, ali sve je propalo nakon njegova odlaska'

Image
Foto: Profimedia

Najbolji hrvatski nogometaš u povijesti dogovorio je ostanak u Madridu još godinu dana

28.12.2020.
9:06
Profimedia
VOYO logo

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije LukaModrić prema svemu sudeći ostat će u Real Madridu do kraja lipnja 2022. godine. Naime, španjolskim medijima u nedjelju se proširila vijest da je s čelnicima kluba usmeno dogovorio sve uvjete novog, jednogodišnjeg ugovora koji će uskoro i potpisati.

Dogovor između Modrića i Reala, koji će najboljem hrvatskom nogometašu omogućiti da cijelu dekadu provede u "kraljevskom klubu", bio je prilično jednostavan u usporedbi s pregovorima koje su čelnici vodili s drugim zvijezdama madridskog kluba, kao što su Cristiano Ronaldo i Sergio Ramos. Naime, hrvatski veznjak nije inzistirao na dvogodišnjem ugovoru i bio je spreman na smanjenje plaće, koja mu trenutačno donosi 10 milijuna eura godišnje, čime će pomoći klubu u prevladavanju ekonomskih teškoća izazvanih pandemijom, koja je Realu odnijela oko 25 % ukupnih prihoda, odnosno oko 200 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

, Image: 474910901, License: Royalty-free, Restrictions: Contributor country restriction: Worldwide, Worldwide. Contributor usage restriction: Advertising and promotion, Consumer goods. Contributor media restriction: {5FCEDE1D-73B1-405D-B8E5-E0E26F737FE4}, {5FCEDE1D-73B1-405D-B8E5-E0E26F737FE4}., Model Release: no, Credit line: LivePhotoSport / Alamy / Alamy / Profimedia

U međuvremenu, talijanski novinar Fabrizio Romano objavio je povodom ove vijesti kako je Modrić bio veliki san ZvonimiraBobana koji ga je planirao idućeg ljeta besplatno dovesti u Milan.

"Sve je propalo nakon što je Boban otišao iz Milana prije gotovo godinu dana. On je prije godinu i pol dana stvarno ozbiljno radio na tome da ga dovede te je htio graditi momčad oko njega, ali sve je na kraju propalo", piše Romano.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo