PROCURIO PAKLENI PLAN PREDSJEDNIKA REALA: / Ostvari li se njegom naum nitko na svijetu neće im biti ravan

Image
Foto: AFP, GERARD JULIEN

Njegov dolazak označio bi novu klupsku eru

7.5.2020.
9:28
AFP, GERARD JULIEN
VOYO logo

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez, poznat kao tvorac čuvenih Galacticosa, smislio je sjajan plan kako bi se na pravi način oprostio od kluba. Naime, madridski As piše da do 200. planira u potpunosti obnoviti Santiago Bernabeu, i dovesti Kyliana Mbappéa. Za sve to trebat će mu preko pola milijarde eura.

Za novi stadion Real mora uzeti kredit od 575 milijuna eura na 30 godina, a dok se on bude gradio Perez namjerava graditi i novu moćnu momčad. Najveće pojačanje trebao bi biti Mbappé. I dok se kraj obnove stadiona očekuje za dvije godine, Perez namjerava dovesti Francuza godinu ranije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia, AFP7 / Zuma Press
Image
Foto: Profimedia, AFP7 / Zuma Press

Florentino Perez, predsjednik Real Madrida, i Eden Hazard

Kkao piše As, ovog ljeta neće krenuti po njega zbog previsoke odštete, a kako će mu nakon iduće sezone ostati još godinu dana ugovara mišljenja je da će ga dobiti znatno jeftinije, odnosno po razumnijoj cijeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema posljednjoj procjeni Transfermarkta napadač je najvrjedniji nogometaš na svijetu te je procijenjen na 180 milijuna eura. No ne treba zaboraviti da mu je vrijednost pala za 20 milijuna eura zbog krize izazvanom pandemijom koronavirusa.

Osim Mbappea poznato je da bi Madriđani rado doveli u Erlinga Haalanda, pa bi se moglo dogoditi da njih dvojica zajedno s Hazardom predvode ubojiti napad novog Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo