čekaju se reakcije / Procurio navodni dizajn dresa 'vatrenih' za Euro: kockice uklonjene s rezervne varijante!

Image
Foto: Facebook

I dok na prvoj, uvjetno rečeno 'domaćoj' varijanti, osim uzorka na rukavu nema velikih promjena, rezervna varijanta predstavlja presedan dresova u povijesti hrvatske nogometne reprezentacije

8.2.2016.
16:38
Facebook
VOYO logo

Proizvođači sportske opreme uobičajeno za svako veliko natjecanje izrađuju novi dizajn dresova za reprezentacije kojima su pokrovitelji, a čini se kako smo dobili odgovor u kakvim ćemo novim kombinacijama gledati hrvatsku nogometnu reprezentaciju na Europskom nogometnom prvenstvu u Francuskoj. 

Naime, Facebook stranica Kroatische Nationalmannschaft objavila je fotografije koje prikazuju kakav je koncept dresova Nike smislio za 'vatrene'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok na prvoj, uvjetno rečeno 'domaćoj' varijanti, osim uzorka na rukavu nema velikih promjena, rezervna varijanta predstavlja presedan dresova u povijesti hrvatske nogometne reprezentacije.

Prepoznatljive kockice u potpunosti su nestale s rezervnog kompleta, na prsima dominira bijela vodoravna linija, dok su tek na rukavima istaknuti crveni obrubi. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovakva verzija Nikeovog dizajna još uvijek nije potvrđena, no ukoliko se pokaže točnom, bit će zanimljivo vidjeti kako će navijači reagirati na ovaj iznenađujući dizajn. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo