PROCURILI URNEBESNI DETALJI IZ NOVE ZLATANOVE BIOGRAFIJE: / Napadač opisao kako je htio pokvariti planove PSG-u i Milanu

Image
Foto: AFP

Uskoro će se pojaviti nova knjiga velikog Šveđanina.

6.11.2018.
13:15
AFP
VOYO logo

Osebujni švedski napadač Zlatan Ibrahimović krajem mjeseca na tržište će pustiti svoju novu knjigu 'I Am Football'. Uoči objave prisjetio se kako vremena kada ga je Milan prodao u francuski PSG.

"Galliani mi je rekao: 'Zlatane ne brini, nećemo te prodati'. Nekoliko tjedana kasnije bio sam u svojoj kući u Vaxholmu, kada sam vidio da imam pet propuštenih poziva od mog menadžera Mina Raiole", započinje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poziv iz Pariza

"'OK, Leonardo će te nazvati', rekao mi je Mino. Leonardo? Koji Leonardo? Onda sam odjednom shvatio: govorio je o sportskom direktoru PSG-a. Rekao sam Minu: 'Neću mu se javiti, Galliani mi je potvrdio da me neće prodati'. Onda mi je Mino jednostavno poručio. 'Znam, ali već su te prodali", ispričao je Ibrahimović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kada sam tog ljeta razgovarao s Minom rekao sam da ću PSG-u maksimalno otežati situaciju. Želio sam zadržati plaći iz Milana te sam htio da mi kažu nešto poput: 'Čovječe pretjeruješ, tražiš previše'. Na taj način htio sam da odustanu od mene. Tako sam rekao Minu da napiše sve moje zahtjeve i pošalje im. Kada sam završio rekao sam njegovoj supruzi Heleni da nikada na to neće pristati. Bilo je nemoguće", prisjeća se Ibrahimović. A onda je uslijedilo iznenađenje.

"Samo 20 minuta kasnije Mino me je nazvao i rekao: 'Pristali su na sve što si tražio'. Nakon toga nije bilo povratka. Rekao sam mu: 'OK, pripremi sve'. Ja sam čovjek od riječi, kada kažem da ću nešto napraviti, onda to i napravim", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo