'NULTA TOČKA' / Procurili novi detalji: Grčki navijač je umro jako daleko od mjesta na kojem je izboden

Image
Foto: Profimedia

Grčki mediji su u četvrtak objavili da je pronađena "nulta točka" Katsourisovog ubojstva. On, naime, nije izboden na mjestu gdje je umro, već najmanje 100 metara dalje. Oružje kojim je ubijen 29-godišnji Michalis Katsouris još uvijek nije pronađeno

10.8.2023.
8:22
Profimedia
VOYO logo

Grčko javno tužiteljstvo podnijelo je kaznenu prijavu protiv 104 osobe, od kojih su većina hrvatski državljani, u kojoj ih se tereti za četiri kaznena djela i sedam prekršaja tijekom krvavog obračuna u Nea Philadelphiji u noći s ponedjeljka na utorak u kojem je smrtno stradao jedan navijač AEK-a.

Kako još uvijek nije pronađeno oružje kojim je ubijen 29-godišnji Michalis Katsouris, progon za kazneno djelo ubojstva nije personificiran. Trenutačno se ispituje genetski materijal pronađen u alatima za ubijanje, metalnim predmetima i drvenim palicama, kako bi se pokušalo identificirati počinitelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Grčki mediji su u četvrtak objavili da je pronađena "nulta točka" Katsourisovog ubojstva. On, naime, nije izboden na mjestu gdje je umro, već najmanje 100 metara dalje.

Policija je pronašla tragove krvi koji ukazuju na to da je Michalis uboden daleko od mjesta gdje su ga pronašli, blagajni na ulasku na stadion.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FNC 12 iz pulske Arene ekskluzivno ćete 2. rujna moći gledati na streaming platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo