PROCURILI DETALJI SASTANKA IZMEĐU BOBANA I PEREZOVE DESNE RUKE: / Modrićev nesuđeni nasljednik bio je glavna tema, ali pojavio se problem

Image
Foto: AFP

Legendarni kapetan već radi punom parom na pojačanjima

21.6.2019.
14:14
AFP
VOYO logo

Čelnici Milana Zvonimir Boban, Paolo Maldini i Ricky Massara vratili su se sinoć u Milano nakon što su cijeli dan proveli u Madridu. Tamo se trojac sastao s Joseom Angelom Sanchezom, desnom rukom predsjednika Real Madrida FlorentinomPerezom, objavio je Calciomerato te je iznio neke detalje s tog sastanka.

Navode da je novo klupsko vodstvo iskoristiti priliku da u direktnom kontaktu s Realom razgovaraju o nekim igračima za koje u Milanu vide kao izvrsnu priliku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvom redu spominje se DaniCeballos, veznjak kojeg se dugo smatralo nasljednikom LukeModrića.

Želi ga Tottenham

Iz Reala su im poručili da na posudbu s opcijom otkupa mogu dobiti samo njega ili JamesaRodrigueza, ne obojicu. Otegotna okolnost u slučaju Ceballosa je ta što je Tottenham spreman otkupiti njegov ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talijani ističu da je Ceballos od svog menadžera doznao za Milanov interes, ali se ne želi trenutačno time opterećivati jer se s mladom reprezentacijom nalazi na Euru.

Image
Foto: Screenshot
Image
Foto: Screenshot

"Maldini, Boban i Massara uskoro će opet kontaktirati Real oko drugih opcije", piše Calciomercato

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spominju ime Borja Majorala uz napomenu da on nije Milanov prioritet, ali i da ne treba zaboraviti na Kovačićevu želja za odlaskom s Bernabeua dok se transfer Isca čini nemogućim zbog visokih troškova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo