TRESE SE TORINO: / Ronaldo napušta Juventus? Procurili detalji raspada u Staroj dami - 'Udaljio se od sviju, oni su rastavljeni ali i dalje žive skupa'

Image
Foto: Profimedia

'Oni su rastavljeni, ali i dalje žive skupa'

30.4.2021.
17:07
Profimedia
VOYO logo

Talijanska La Gazzetta dello Sport plasirala je danas pravu bombu o kojoj se već jedno vrijeme piše, ali ovog puta priča je, prema Talijanima, itekako ozbiljna. Naime, Cristiano Ronaldo definitivno želi napustiti Juventu i već je rekao svom agentu Jorgeu Mendesu da mu pronađe novi klub za sljedeću sezonu.

'Oni su rastavljeni, ali i dalje žive skupa'

"Oni su rastavljeni, ali i dalje žive skupa", tim je riječima talijanski list okarakterizirao odnos Juventusa i Ronalda koji je, prema njima, poput kojekakvog bračnog para koji je rastavljen a koji živi zajedno u nervozi i ozbiljnim bračnim trzavicama. Iako se nagađalo da bi se 36-godišnji Ronaldo mogao vratiti u Real u kojem je ostvario najveće uspjehe svoje velike karijere, predsjednik Reala Florentino Perez takav je epilog odbacio. Drugi Ronaldov bivši klub Manchester United, iz kojeg je prešao u Real Madrid, tako se najglasnije spominje kao nova destinacija CR7, ali činjenica je da će Ronaldo gdje god ode morati pristati na manja potraživanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Cristiano Ronaldo of Juventus FC looks dejected during the Serie A match between ACF Fiorentina and FC Juventus at Stadio Artemio Franchi, Florence, Italy on 25 April 2021. ACF Fiorentina v FC Juventus - Serie A, Florence, Italy - 25 Apr 2021,Image: 607825058, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia

Ispadanje od Porta prijelomni trenutak

Kao ključni trenutak kad je promijenio svoje mišljenje o Juventusu navodi se ispadanje od Porta u Ligi prvaka u ožujku. Nakon toga se Portugalac, pišu Talijani, udaljio od suigrača, izostaje druženje i zbližavanje, a vidi se to i na terenu budući je propustio zabiti u posljednje tri utakmice Serie A.

Kad smo kod Juventusa, pisali smo danas kako bi Antonio Conte mogao ponovno za trenersko kormilo Stare dame, prema navodima talijanskog novinara Paola Bargiggija. Više o tome možete pročitati - OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo