PROCURILA NOVA SNIMKA SPARINGA MCGREGOR - MALIGNAGGI: / UFC zvijezda osramotila bivšeg boksačkog prvaka

Image
Foto: Screenshot

Na internetu se pojavila nova snimka vjerojatno najpraćenijeg i najaktualnijeg boksačkog sparinga ove godine.

29.11.2017.
7:30
Screenshot
VOYO logo

Bivši boksački prvak prema IBF-u i WBA-u u velter kategoriji Malignagi bio je McGregorov sparing partner u njegovom kampu kad se "The Notorious" pripremao za megaspektakl u obliku borbe prema boksačkim pravilima protiv neporaženog prvaka i jednog od najvećih boksača svih vremena, velikog Floyda Mayweathera, koji se održao 26. kolovoza ove godine u Las Vegasu, a u kojem je "Money" pobijedio Irca prekidom u 10. rundi i propisno ga boksački školovao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je u toj borbi Mcgregor oduševio svojom hrabrošću, nije imao šanse u boksačkom meču protiv čovjeka koji boks ima u malom prstu i koji je i u mirovinu otišao sa skorom 49-0 (26 nokauta). No, pomalo zaboravljeni sparing u kojem su sudjelovali Conor McGregor i Malignaggi ponovno je došao u medije.

U lipnju se pisalo o tome kako se na You Tubeu pojavila snimka sparinga između Conora McGregora i bivšeg IBO i IBF svjetskog prvaka Chrisa Van Heerdena i kako se na snimci jasno vidi da Conor nema potrebne vještine da boksa s Mayweatherom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On jednostavno ne zna kako odraditi 12 rundi, a udarački tek nema šanse. Samo nekim ludo sretni udarcem može srušiti Floyda”, kazao je tad Chris Van Heerden, prenosi The Sun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, prema najnovijoj snimci sparinga McGregora i Pauliea Malignaggija, čini se kako McGregor u sparinzima i nije bio vreća za napucavanje. Naime, kako prenosi Sportbible.com, McGregor je u sparingu propisno istukao Pauliea Malignaggija koji je, pak, bio izjavio po svom napuštanju kampa Conora McGregora, nakon samo dva sparinga, kako "ludi Irac" urla poput curice u trenucima kad u njegovo tijelo odsjedaju udarci. Odnosno, kako mu je on zadao propisne batine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, na snimci se vidi upravo suprotno. McGregor je točno pogađao Malignaggija koji nije imao odgovor na njegov boks. McGregor je za vrijeme sparinga i rušio Malignaggija, a dijelove kadrova njihovog sparinga možete vidjeti u videu dolje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toliko o tome da je Malignaggi, kako je to i sam bio istaknuo na društvenim mrežama, izdominirao McGregora. Njegovo natečeno i crveno lice od udaraca McGregora sve govori.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odmah po izlasku iste, oglasio i sam Malignaggi s novim kritikama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Najbolji ‘highlightsi’ koji su mu preostali izgledaju sve slabije i slabije. Sramota je da on još uvijek nema ni 20 sekundi snimke od sparinga koji je trajao 36 minuta. Još jednom ću ponoviti, nemaš muda. Rekao sam ti da ih poneseš sa sobom, ali tada nisam shvaćao da nemaš ništa za donijeti”, preko Twittera je komentirao bivši boksački prvak snimku koju možete pogledati u nastavku članka.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo