PROBLEMI U PSG-U: / 'Igrači bjesne na Neymara, već planira odlazak iz kluba, sljedeća destinacija mu je - Real Madrid!'

Image
Foto: AFP

Nakon što je prije par tjedana zaiskrilo između Neymara i Edinsona Cavanija zbog nesporazuma oko izvođenja slobodnog udarca i najstrože kazne činilo se kako se stanje u svlačionici PSG-a smirilo

25.10.2017.
17:07
AFP
VOYO logo

Međutim, Le Parisien je objavio kako su klub pogodile nove nevolje. Naime, Neymarovi suigrači počeli su se buniti na poseban tretman kakvog u klubu ima najskuplji nogometaš u povijesti.

Navodno ima dva osobna fizioterapeuta, dok se ostali nogometaši PSG-a ne mogu pohvaliti nečime takvim. Također, suigrači na treningu moraju biti posebno oprezni prema Brazilcu te ne smiju ići prejako u duele s njim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isto tako pomutnju je unijelo i to što je Brazilac oslobođen defanzivnih dužnosti za vrijeme utakmice. Objavljeno je i da da mu je dopušteno da nosi svoju sponzorsku torbu dok ostali nose torbe s grbom PSG-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Le Parisien je također otkrio da će Neymar od sljedeće sezone izvoditi penale umjesto Edinsona Cavanija.

U međuvremenu, senzacijama sklono španjolsko izdanje Don Balon objavilo je kako je PSG Neyamaru samo usputna postaja, odnosno kako mu je cilj za par godina navući dres Real Madrida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolci se pritom pozivaju na Luisa Suareza. Urugvajac je navodno primio informaciju od neimenovanog igrača PSG-a da njihova desetka već planira prelazak na Santiago Bernabeu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brazilca je na razmišljanje o povratku u La Ligu, tvrde, navela odlična forma Kyliana Mbappea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neymar, pišu, smatra da bi sve veća popularnost Mbappea mogla dovesti do sukoba jer on želi biti glavni u Prizu.

Suarez je navodno dobio informaciju da bi njegov bivši suigrač iz Barcelone planira dvije godine provesti u PSG-u te da nakon toga namjerava pojačati Real Madrid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo