Klasa je vječna / Princ Rima trpa i u mirovini: Pogledajte četiri prekrasna Francesca Tottija na amaterskom turniru

Image
Foto: screenshot Twitter

Il Principe zabio je četiri gola, a mnogi Talijani i dalje vjeruju da bi mogao činiti razliku na terenu usprkos tome što je već godinama u mirovini

7.4.2022.
8:44
screenshot Twitter
VOYO logo

Francesco Totti, legendarni Princ Rima i ikona Rome, već je pet godina u igračkoj mirovini no ne miruje ni u svojoj 45. godini. Totti se povukao iz profesionalnog nogometa s 2017. no i danas zaigra na amaterskoj razini gdje pokazuje da i dalje ima magiju u nogama bez obzira na godine.

ESPN je izbacio video koji pokazuje Tottija koji pravi show na jednoj amaterskoj utakmici. Il Principe zabio je četiri gola, a mnogi Talijani i dalje vjeruju da bi mogao činiti razliku na terenu. To je naravno upitno, no činjenica je da majstor ostaje majstor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica se igrala na terenu manjih dimenzija no to i dalje ne umanjuje njegovu vještinu. Totti je pospremio četiri gola od kojih se ne zna koji je ljepši. Svi golovi su bili s distance, a možda najimpresivniji je bio treći kojeg je postigao sjajnim volejom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Roma ljubav jača od zova milijuna

Totti se od nogometa i svoje Rome oprostio 2017. godine nakon što je otrčao počasni krug oko terena na Olimpicu. Plakali su navijači, plakao je i Totti što nikog nije začudilo. Totti je u Romu stigao davne 1993. godine te je u 24 godine postao sinonim za ovog talijanskog velikana. Posebno mjesto u srcima navijača, kapetan je zavrijedio vrsnim igrama, ali i rijetko viđenom odanošću u modernom nogometu.

U naponu snage Totti je imao ponude mnogo moćnijih europskih klubova, navodno mu je Real na stol stavio bianco ček da si sam upiše plaću, a Chelsea ponudio 140 milijuna eura za transfer no on je sve to odbio i do kraja ostao u klubu svoje mladosti. Za Romu je odigrao 619 službenih utakmica i postigao 250 pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo