PRILIČNO BIZARNO: / Otkriven razlog zbog kojeg je Real smijenio Ancelottija

Image
Foto: AFP

Španjolski dnevnik AS izašao je u nedjelju s pričom koja otkriva navodnu pozadinu smjene Carla Ancelottija s mjesta trenera nogometaša Real Madrida.

14.6.2015.
16:19
AFP
VOYO logo

Prema izvještaju madridskog dnevnika, Florentino Perez je izgubio povjerenje u talijanskog stručnjaka još početkom siječnja, točnije nakon utakmice 17. kola Primere u kojoj je Real poražen na gostovanju kod Valencije (2:1). Iako je bio u rezultatskom zaostatku, Ancelotti je u 71. minuti izvukao iz igre Garetha Balea i ubacio Jesea, što mu Perez nije oprostio. Navodno je poslije utakmice rekao Ancelottiju:

"Vađenje Balea iz igre je napad na mene."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gubitak povjerenja"

AS navodi da su članovi uprave na nedavnom sastanku pitali Pereza zašto je odlučio smijeniti Ancelottija, a predsjednik im je odgovorio:

"U pitanju je gubitak povjerenja."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Valjda će Rafa znati

Jedan od direktora ga je potom pitao kako je mogao izgubiti povjerenje u čovjeka koji je Realu donio četiri trofeja, a Perez mu je kazao da je Ancelotti loše tretirao Balea, "strateški ključnog igrača za klub".

To je bio kraj priče, nekoliko sati kasnije je smjena Ancelottija potvrđena javnosti, a novim je trenerom imenovan Rafa Benitez. Valjda će Bale kod njega imati dobar tretman...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo