PRIJE 10 GODINA ODIGRANA JE NAJBOLJA PREMIJERLIGAŠKA UTAKMICA: / Prisjetite se dana kada je Aršavin zagorčao život Liverpoolu

Image
Foto: Screenshot

Prije točno 10 godina Liverpool i Arsenal su odigrali fenomenalnu utakmicu u kojoj je palo osam pogodaka

21.4.2019.
16:43
Screenshot
VOYO logo

Na današnji dan prije 10 godina odigrana je jedna od najboljih utakmica u povijesti Premier lige. Na Anfieldu su se sukobili Liverpool i Arsenal, a utakmica je ostala zapamćena po velikom broju pogodaka (završilo je 4-4) i činjenici da je tadašnja zvijezda Arsenala, Andrej Aršavin, postigla čak četiri.

Fenomenalni Andrej Aršavin

Arsenal je poveo kada je Rus u 36. minuti na asistenciju Samira Nasrija pogodio od prečke za 1-0, ali već početkom drugog poluvremena je domaćin izjednačio – Fernando Torres pogađa glavom za 1-1. U 56. Yossi Benayoun zabija za vodstvo Liverpoola, ali niti to nije dugo potrajalo – Aršavin sjajnim pogotkom u 67. zabija za 2-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drama u posljednjim minutama

U 70. Aršavin postiže svoj hat-trick, ali to vodstvo je trajalo još manje – samo dvije minute kasnije Torres postiže svoj drugi pogodak i rezultat je 3-3. Isti rezultat je stajao sve do 90. minute kada Aršavin postiže svoj četvrti pogodak, činilo se – odlučujući!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, Liverpool je spasio bod nakon jedne gužve u gostujućem šesnaestercu – Yossi Benayoun je ponovo strijelac za konačnih 4-4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo