VIDEO: / Veliki konkurenti Vatrenih slavili, golman vikao 'koji k****'

Belgijska nogometna reprezentacija pobijedila je SAD sa 4:2 u prijateljskom susretu odigranom u Clevelandu pred 27.720 gledatelja.

30.5.2013.
13:11
VOYO logo

Dva je gola za najveće konkurente hrvatske reprezentacije u kvalifikacijskom ciklusu za Svjetsko prvenstvo postigao napadač Aston Ville Christian Benteke, a po jednoga Evertonovi igrači Marouane Fellaini i Kevin Mirallas.

Upravo je Mirallas u 6. minuti susreta zabio prvi gol za Belgiju nakon kojeg je vratar SAD-a Tim Howard 'puko' na suigrače iz obrane te urlao: 'Koji k****?'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Amerikance su se među strijelce upisali Geoff Cameron i Clint Dempsey iz jedanaesterca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica je bila izjednačena (1:1) do 56. minute kada je pogreška Omara Gonzaleza dovela do lakog pogotka Belgije koji je postigao Benteke nakon ubacivanja Kevina de Bruynea. U sljedećih 15 minuta Belgijci su postigli još dva gola i riješili pitanje pobjednika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Belgija je vodeća reprezentacija kvalifikacijske skupine A za SP u Brazilu sa 16 bodova, istim brojem bodova koliko ima i drugoplasirana Hrvatska. Sljedeću kvalifikacijsku utakmicu igra 7. lipnja u Bruxellesu protiv Srbije, dok ju veliki okršaj s Vatrenima očekuje 11. listopada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo