PRIČA SE O SENZACIONALNOJ RAZMJENI DVIJE NEZADOVOLJNE SUPERZVIJEZDE: / Navijači Barcelone ovo nikad ne bi oprostili Neymaru

Image
Foto: Profimedia

Dok Bale ne bi imao ništa protiv igranja golfa dok mu ugovor ne isteče u Realu, Neymarova željena destinacija je Barcelona

21.7.2019.
19:48
Profimedia
VOYO logo

Od svih transfer-sapunica koje su se odvijale ovog ljeta, dvije najnapetije još su uvijek aktualne. Brazilska nogometna zvijezda Neymar ne želi više igrati za PSG, a Velšanin Gareth Bale nije više u planovima Real Madrida za budućnost.

Pa zašto ih onda jednostavno ne razmijeniti? Kako piše britanski Independent, PSG želi s Realom dogovoriti razmjenu u kojoj bi poslali Neymara u Madrid u zamjenu za Garetha Balea i svotu koja još uvijek nije poznata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zidane se želi riješiti Balea

Ne čudi takva reakcija Kraljevskog kluba s obzirom na izjavu Zinedinea Zidanea:

“Bale nije igrao jer je blizu odlaska, nadamo se da će brzo otići jer tako bi bilo najbolje za sve. Radimo na transferu u novu momčad. Nemam ništa osobno protiv njega, ali dođe vrijeme kada se neke stvari moraju napraviti te morate donijeti odluke. Odlazak je odluka trenera, kao i igrača, koji poznaje situaciju. Promijenit će se, ne znam hoće li za 24 ili 48 sati, ali hoće, a to će biti dobra stvar za sve”, izjavio je Zidane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dok Bale ne bi imao ništa protiv igranja golfa dok mu ugovor ne isteče u Realu, Neymarova željena destinacija je Barcelona. Jedva se nekako ispričao navijačima ovog ljeta, ali prelazak u Real Madrid poslije svega sigurno mu nikada neće oprostiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo