'PRESUDIO JE JEDAN TELEFONSKI POZIV': / Omraženi bivši Vatreni progovorio o transferu u hit-momčad Serije A

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Prošlu sezonu je proveo na posudbi u Romi

9.10.2020.
18:38
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski napadač Nikola Kalinić (32) izjavio je da je imao puno ponuda za nastavak karijere, ali da je presudio poziv hrvatskog trenera Ivana Jurića da potpiše dvogodišnji ugovor s Veronom, objavili su talijanski mediji.

Image
OMRAŽENI BIVŠI VATRENI PREŠAO U HIT-KLUB TALIJANSKE SERIE A: /

Odbio je ponudu velikana i pridružit će se hrvatskom treneru

"Imao sam dosta ponuda, ali presudio je telefonski poziv Ivana Jurića. Sviđa mi se Jurićev stil nogometa, momčad stvara puno prilika pa se napadači mogu iskazati. Nije mi važno koliko ću zabiti, već da momčad pobjeđuje", izjavio je Kalinić i dodao: "Ljudi mi govore da je Jurić strog, ali ja sam već radio sa Gattusom u Milanu i Diegom Simeoneom u Atlético Madridu. Prošle sezone na posudbi u Romi sedam utakmica sam bio u početnoj postavi, a zabio sam pet golova. Ne volim sjediti na klupi. Postigao bi puno više da sam imao kontinuitet igara i da je trener imao više povjerenja u mene".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon odlaska iz Hajduka 2009. godine Kalinić je dvije sezone proveo u engleskom Blackburnu, a potom je igrao za ukrajinski Dnjipro (2011–2015). U najboljoj golgeterskoj formi bio je u Fiorentini, kada je u dvije sezone (2015–16 i 2016–17) zabio 33 gola. Jednu sezonu bio je na posudbi u AC Milanu (2017–18), da bi u ljeto 2018. potpisao za Atlético Madrid. U Atleticu je igrao samo jednu sezonu, te je u 24 nastupa upisao četiri gola, dok je prošlu sezonu bio na posudbi u Romi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo