LOVREN FANTASTIČNO ASISTIRAO U VELIKOJ POBJEDI LIVERPOOLA: / Redsi razmontirali gradske rivale u ludoj utakmici na Anfieldu

Image
Foto: Profimedia

Jose Mourinho vratio se na Old Trafford s novim klubom i odmah upisao poraz. Njegov Tottenham izgubio je u dvoboju posrnulih engleskih divova od Manchester Uniteda s 2:1

4.12.2019.
23:08
Profimedia
VOYO logo

Premier League, 15. kolo

Chelsea – Aston Villa 2:1

Leicester – Watford 2:0

Manchester United – Tottenham 2:1

Southampton – Norwich 2:1

Wolverhampton – West Ham 2:0

Liverpool - Everton 5:2

Domaćini su imali svoju noć u 15. kolu engleske Premier lige odnosno utakmicama koje su odigrane u srijedu navečer. U najzanimljivijem susretu večeri Liverpool je slavio protiv Evertona s 5:2, a svoju asistenciju u pobjedu Redsa ugradio je i hrvatski reprezentativac Dejan Lovren koji je nastupio od prve minute za domaćine na Anfieldu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilo je to prvo poluvrijeme za pamćenje. Čak smo šest komada vidjeli u prvih 45 minuta. Golijadu je u 6. minuti otvorio Origi koji je istrčao kontru u šestoj brzini i lagano zabio na asistenciju Manea. Vodstvo Liverpoola povisio je u 17. minuti Shaqiri nakon još jedne dobre lopte Manea.

Činilo se tad da je utakmica riješena, ali onda je stoper Evertona Michael Keane nakon jedne Lovrenove odbijene lopte zabio za 2:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski reprezentativac odužio se u 31. minuti kad je kirurški preciznom loptom preko pola terena pronašao Origija koji je opet u završnici bio hladnokrvan. Mane je u 45. nakon još jedne kontre zabio za 4:1, da bi Richarlison u sudačkoj nadoknadi na centaršut Bernarda pogodio za nevjerojatnih 4:2 na kraju prvog dijela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom smo dijelu gledali festival promašaja koji je vodio Sadio Mane s dvije mrtve šanse nepovratno zapucane. Točku na i stavio je na samom kraju utakmice Wijnaldum pogotkom za konačnih 5:2.

Image
KAD JE BJELICA TO GOVORIO, SKORO SU GA PROGLASILI LUĐAKOM: /

Predsjednik UEFA-e žestoko kritizirao VAR

Image
KAD JE BJELICA TO GOVORIO, SKORO SU GA PROGLASILI LUĐAKOM: /

Predsjednik UEFA-e žestoko kritizirao VAR

Rashford pokvario Mourinhu povratak

Jose Mourinho vratio se na Old Trafford s novim klubom i odmah upisao poraz. Njegov Tottenham izgubio je u dvoboju posrnulih engleskih divova od Manchester Uniteda s 2:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Junak Crvenih vragova bio je Marcus Rashford koji je domaćine odmjerenim udarcem s 15-ak metara u prvi vratarov kut doveo u vodstvo već u 6. minuti.

Poravnanje rezultata Spursima je donio Dele Alli fantastičnim potezom u protivničkom kaznenom prostoru. Alli je jednu svijeću primio i prebacio dvojicu braniča Manchestera te završio akciju pogotkom iz blizine. Sigurno će to biti u konkurenciji za potez kola, a možda i godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No nije Marcus Rashford dao Mourinhu da se previše poveseli. U 49. minuti izborio je sam jedanaesterac te ga realizirao za pobjedu Manchestera 2:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mateo Kovačić odigrao je još jednu cijelu utakmicu za Chelsea koji je slavio kod Aston Ville pogocima Mounta i Abrahama. Leicester je golovima Vardyja i Maddisona slavio protiv Watforda, za Southampton su strijelci u pobjedi protiv Norwicha bili Bertrand i Ings, dok je Wolverhampton slavio 2:0 kod West Hama pogotcima Dedonckera i Cutronea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


FT Eto, to bi bilo to. Wijnaldum je zabio za 5:2 i utakmica je gotova Liverool je naprosto razbio

Tekst se nastavlja ispod oglasa

85' Nevjerojatno! Opet je Mane promašio šansu u kojoj je išao jedan na jedan s golmanom. Trebao je već imati lagani hat-trick.

81' Klopp sad ne može vjerovati. Mane je bio oči u oči s Pickfordom na 10 metara od gola nakon još jedne odlične kontre i promašio je cijela vrata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

79' Opasno je ovo bilo! Alexander-Arnold je izgubio loptu 20 metara od svog gola, Sigurdsson je ubacio, ali Van Dijk je očistio loptu.

70' Sadio Mane dobio je odličnu loptu u šesnaesterac, ali se malo prekombinirao i izgubio tu loptu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

60' Utakmica na Anfieldu ušla je u malo mirnije vode. Nije onako raspucana ni žestoka kao u prvom poluvremenu. Tko zna, možda su se gradski rivali ispuhali u prvom dijelu ovog derbija.

FT Odigrano je pet od šest utakmica večeri. Domaćini su slavili u svima. Leicester je s 2:0 bio bolji od Watforda, Mateo Kovačić i Chelsea uzeli su bodove kod Aston Ville, Marcus Rashford s dva je gola pokvario povratak Josea Mourinha na Old Trafford, a pobjede su donijeli i Southampton i Wolverhampton. Nastavljamo pratiti utakmicu Liverpoola i Evertona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

86' Patrick Cutrone zabio je za Wolverhampton i vjerojatno pobjedu domaćina protiv West Hama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

45' Everton je zabio na kraju poluvremena. Richarlison je zabio nakon asistencije Bernarda. Kakva utakmica na Anfieldu! Šest pogodaka vidjeli smo u prvom dijelu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

45' Još jedan gol Liverpoola iz kotre. Alexander-Arnold je dao loptu za Manea koji zabija s 20-ak metara za velikih 4:1.

65' Nordijska kombinacija Tettey-Pukki. Donijela je Norwichu gol za povratak u utakmicu. Norvežanin Tettey je asistirao, a Finac Pukki zabio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

31' Još jedan pogodak Origija u žestokom gradskom okršaju Liverpoola i Evertona. Povosio je Belgijac na 3:1. Sjajna asistencija Dejana Lovrena koji ga je pogodio u trepavicu dugom loptom preko pola terena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

48' U međuvremenu je Marcus Rashford doveo Manchester United u novo vodstvo od 2.1. Mason Mount zabio je za novo vodstvo Chelseaja u Londonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

21' Odmah je Everton uzvratio. Michael Keane je strijelac pogotka koji je donio Evertonu smanjenje zaostatka na Anfieldu.

18' Još jedna odlična lopta Manea, ovaj put za Shaqirija i Švicarac šalje loptu u mrežu za 2:0 Liverpoola.

8' Origi je zabio nakon brze kontre na asistenciju Manea i Liverpool vodi 1:0 u gradskom derbiju!

1' U međuvremenu je počeo derbi Liverpoola i Evertona. Dejan Lovren je u prvoj postavi Redsa, dok je na ostalim susretima poluvrijeme.

43' Ryan Bertrand zabio je za povećanje vodstva Southamptona, a Trezeguet za poravnanje rezultata u Londonu.

41' Dele Alli sjajno se oslobodio dvojice igrača Manchestera i iz blizine pogodio za izjednačenje na Old Traffordu. Gledao je sudac u VAR zbog moguće ruke, ali ništa od toga. Alli je zabio za poravnanje.

26' Raspucali su se i ostali. Southampton je zabio za vodstvo. Strijelac je bio Danny Ings, dok je Dedoncker zabio za vodstvo Wolverhamptona.

25' Evo nam i pogotka u Londonu. Tammy Abraham je zabio za Chelsea nakon jako dobrog ubačaja Jamesa i Bluesi imaju minimalno vodstvo.

20' Tottenham je očekivano stisnuo Manchester, no ne mogu nikako naći put do dobre šanse. Na ostalim terenima još uvijek nema golova.

7' Manchester United već je zabio. Rashford je odmjerenim udarcem u prvi kut vratara s 15 metara donio vodstvo Crvenim vragovima na samom početku utakmice.

1' Počele su utakmice


Ako srijedom nema Lige prvaka, ne znači to da ćemo ostati zakinuti za vrhunske utakmice. Premier liga večeras nudi neka jako zanimljive dvoboje.

Jedan od njih svakako je utakmica Manchester Uniteda i Tottenhama koji se susreću na Old Traffordu. Jose Mourinho s novom će se momčadi sigurno htjeti obračunati s Crvenim vragovima, a zaniljivo će biti vidjeti hoće li ga publika izviždati ili pozdraviti.

Također, Dejan Lovren i Liverpool dočekuju grqadske rivale Everton u uvijek zanimljivom Merseyside derbyju u kojem im bodovi trebaju za očuvanje vodstva na tablici Premier lige.

Mateo Kovačić trebali bi imati lagan posao protiv Aston Ville, ali najgore su utakmice koje su unaprijed upisane kao pobjede. Utakmice engleske Premier lige pratite uživo na portalu Net.hr

KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo