PREKO NOĆI MU SE PREOKRENUO CIJELI SVIJET: / Najskuplji golman svijeta postao rezerva, izbacuju ga iz reprezentacije i sada mora na posudbu

Image
Foto: Profimedia

Španjolski izbornik Luis Enrique poručio je Kepi da neće braniti za reprezentaciju sve dok je pričuva u Chelseaju

19.11.2020.
12:08
Profimedia
VOYO logo

Najskuplji golman u povijesti nogometa Kepa Arrizabalaga (26), koji je dolaskom Edouarda Mendyja zamrznut na klupi Chelseaja, u zimskom prijelaznom roku trebao bi otići na posudbu kako bi oživio svoju vratarsku karijeru, objavili su britanski mediji.

Zbog čestih kikseva Arrizabalage vodstvo Chelseaja je krajem rujna iz Rennesa dovelo senegalskog vratara Edouarda Mendyja (28), za kojeg su platili 24 milijuna eura odštete. Nakon toga Kepa je pao u drugi plan i od 17. listopada grije klupu "bluesa". Otkako je Mendy prvi vratar Chelseaju ide odlično.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kepa se želi naći na popisu igrača španjolske reprezentacije za Euro sljedeće godine, ali, osim što mu loše ide u Chelseaju, jednako je loš njegov status i u reprezentaciji. Trenutno je treći golman "furije", ispred njega su vratar Manchester Uniteda David De Gea, koji je ove sezone ponovno u odličnoj formi, te golman Athletic Bilbaa Unai Simon (23).

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Chelsea's Spanish goalkeeper Kepa Arrizabalaga gestures toward the bench after his number came up for substitution and didn't leave the pitch during the English League Cup final football match between Manchester City and Chelsea at Wembley stadium in north London on February 24, 2019. (Photo by Adrian DENNIS / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. /

Smanjit će mu i plaću

Španjolski izbornik Luis Enrique poručio je Kepi da neće braniti za reprezentaciju sve dok je pričuva u Chelseaju. Zbog toga Kepa Arrizabalaga u zimskom prijelaznom roku namjerava otići na posudbu u neki klub u kojem bi bio standardni prvotimac, a pritom je spreman i na značajno smanjenje plaće, koja iznosi 8,4 milijuna eura po sezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kepa Arrizabalaga je u ljeto 2018. iz Athletic Bilbaoa prešao u Chelsea, koji je za njega platio 80 milijuna eura odštete, čime je postao najskuplji golman u povijesti nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo