PREKIPJELO IM JE: / Bayernovi igrači više ne mogu podnijeti Guardiolu!

Image

Čini se da između nogometaša Bayerna i njihova trenera Pepa Guardiole više nema ljubavi. Prema pisanju uglednog magazina Kickera, odnosi između dvije strane su i više nego zategnuti.

29.1.2016.
10:55
VOYO logo

Spomenuti izvor navodi da su pritisak koji Guardiola svakodnevno vrši na igrače, kao i velik broj ozljeda koji je pod njegovim vodstvom pogodio momčad, značajno narušili atmosferu. Jedan od igrača, koji je očekivano želio ostati neimenovan, potvrdio je Kickeru da raspoloženje u trening-centru Bayerna nije dobro.

Stiže Ancelotti

Guardiola navodno smatra da ponašanje dijela igrača nije dovoljno profesionalno. To im je i rekao uoči početka proljetnog dijela sezone, a atmosferu je, unatoč pobjedi (2:1), dodatno pokvarila slaba igra protiv HSV-a, kao i ozljeda Jeromea Boatenga. Trener je, navodi nadalje Kicker, inzistirao od svojih nogometaša da više pažnje posvete prehrani, odmoru i snu, a nekim je igračima rekao i da su se sa zimske stanke vratili s prekomjernom težinom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U svakom slučaju, Bayernovi nogometaši moraju izdržati još nekoliko mjeseci budući da je Guardiola potvrdio da odlazi iz Münchena na kraju sezone, a klupu slavnog kluba tada će preuzeti Carlo Ancelotti. Gdje će Guardiola, još uvijek nije potvrđeno, ali najizglednijim se čini da će preuzeti Manchester City.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo