Predsjednik objavio veliku novost o Ivanu Rakitiću

Predsjednik španjolskog nogometnog prvoligaša Seville, Jose Castro, otkrio je za Estadio Deportivo da su pregovori s hrvatskim reprezentativcem Ivanom Rakitićem na dobrom praktički završeni.

19.2.2014.
12:45
VOYO logo

"Ovi pregovori su vrlo važni za klub i navijače. Odradili smo dva sastanka i vjerujem da smo postigli prijateljski dogovor. Rakitić i Sevilla su naporno radili da bi udovoljili međusobnim zahtjevima. Mislim da ćemo u narednih nekoliko dana potpisati novi ugovor i da neće biti nikakvih daljnjih problema. Preostalo nam je riješiti još sitnicu, dvije, a potom će Ivan potpisati ugovor na idućih nekoliko sezona", najavio je Castro.

Rakitić, kapetan seviljskog kluba, ima važeći ugovor do ljeta 2015. godine, no zbog velikog interesa moćnih europskih klubova čelnici andaluzijskog kluba žele što je prije moguće zatvoriti ove pregovore i osigurati si ostanak najboljeg igrača i nakon ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rakitić je ove sezone u 22 utakmice Primere postigao 10 pogodaka i asistirao za devet. Sevilla pak drži sedmo mjesto na prvenstvenoj ljestvici s osam bodova manje od europske zone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo