PREDSJEDNIK GORICE TRLJA RUKE NAKON RUŠENJA HAJDUKA: / 'Imamo već tri ponude za njega, cijena mu stalno raste'

Image
Foto: PIXSELL

Trijumf Gorice protiv Hajduka donio je velike promjene za novopečene prvoligaše

23.8.2018.
19:16
PIXSELL
VOYO logo

Nakon devet godina na funkciji Nenad Črnko, predsjednik HNK Gorice, dočekao je prvoligaški trijumf, i to baš na Poljudu, jednoj od najvećih nogometnih pozornica u Hrvatskoj. Povodom tog uspjeha za Sportske novosti prokomentirao je stanje u klubu.

"Prošle smo sezone u 2. HNL u Splitu izgubili od Hajduka II s visokih 4:1, a ja sam bio među glavnim krivcima jer nisam dobro organizirao gostovanje. Najprije smo išli na derbi Hajduk - Dinamo, pa je hotel bio uz more, nismo izabrali ni dobru hranu pa su igrači izgubili i energiju i koncentraciju te su na terenu skroz zakazali., rekao je Črnko i istaknuo kako je ovaj puta bio pametniji:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovaj sam put mnogo bolje pazio na sve detalje i momčad mi je to vratila na nezaboravan način."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ponude samo dolaze

"Ne mogu se obraniti od poziva, a uvjerljivo je najtraženiji Iyayi Atiemwen. Imamo tri pismene ponude za njega na stolu, a nakon svake utakmice cijena mu naraste od 100.000 do 200.000 eura.", neskromno se požalio čelnik novog prvoligaša pa otkrio da bi htio Atiemwena zadržati barem do zime.

"Još nismo definitivno odlučili, ali bliži smo opciji da ostane s nama barem do zime. On na tržištu može vrijediti samo više, a neosporno daje dimenziju više igri Gorice."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo