PREDSJEDNIK BELGIJSKOG SAVEZA DEMANTIRAO DA MU JE ŠUKER PREDLOŽIO PRIJATELJSKU UTAKMICU: / 'Nikada me nije pokušao na to nagovoriti...'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

'Iznimno mi je žao zbog nesporazuma koji je vodio sasvim pogrešnoj interpretaciji na štetu ugleda Davora Šukera'

15.3.2020.
22:57
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

U nedjelju se pojavila vijest da je predsjednik Belgijskog nogometnog saveza Mehdi Bayat za belgijski medij Le Soir otkrio kako ga je nakon otkazivanja turnira kontaktirao predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker i predložio mu kao alternativu odigravanje prijateljske utakmice, što je on glatko odbio, a sada je Hrvatski nogometni savez objavio demantij te informacije.

"Slijedom članka objavljenog u belgijskom dnevniku Le Soir, a koji su prenijeli i na svoj način dodatno interpretirali određeni hrvatski mediji, predsjednik Belgijskog nogometnog saveza Mehdi Bayat poslao je službenu izjavu HNS-u u kojoj demantira navedene napise. Određen broj hrvatskih medija danas je preuzeo vijest objavljenu u Le Soiru te je požurio bez provjere istu vijest objaviti i uglavnom na nekorektan način interpretirati na štetu ugleda predsjednika HNS-a Davora Šukera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bayat poslao službeni dopis

Predsjednik Belgijskog nogometnog saveza, Mehdi Bayat, poslao je službeni dopis HNS-u koji prenosimo u cijelosti:

"'Čuo sam za članak u belgijskom dnevniku Le Soir u kojem se spominje navodni razgovor između mene i Davora Šukera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Taj članak je u potpunosti netočan.

Sasvim pogrešna interpretacija Davora Šukera

Razgovori koje sam imao s predsjednikom HNS-a uvijek su imali isto zajedničko stajalište - obojica smo se brinuli zbog situacije u cijelom svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Davor Šuker me nikada nije pokušao nagovoriti da igramo utakmicu u takvoj situaciji.

Iznimno mi je žao zbog nesporazuma koji je vodio sasvim pogrešnoj interpretaciji na štetu ugleda Davora Šukera, s kojim imam vrlo ugodan, profesionalan i prijateljski odnos.'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski nogometni savez i predsjednik Davor Šuker razmotrit će i poduzeti sve pravne korake kako bi se zaštitili prava i interesi Saveza i predsjednika Šukera. Također, Belgijski nogometni savez i g. Bayat reagirat će prema dnevniku Le Soir", stoji u priopćenju HNS-a.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo