REAKCIJE VATRENIH NAKON SLOVAČKE / Perišić otkrio što se događalo u svlačionici nakon utakmice

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Kako je Rusija pobijedila Sloveniju 1:2 u Ljudskom vrtu u Mariboru u jednakom terminu

11.10.2021.
22:46
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija remizirala je u utakmici kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv Slovačke u Osijeku 2:2.

Kako je Rusija pobijedila Sloveniju 1:2 u Ljudskom vrtu u Mariboru u jednakom terminu, Hrvatska je sad druga u skupini, a Rusi nam bježe dva boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
KIKS PROTIV SLOVAČKE MOGAO BI BITI KOBAN /

Pogledajte kakvo je stanje u skupini uoči posljednje dvije utakmice, evo što sada treba Vatrenima za odlazak na SP

Image
KIKS PROTIV SLOVAČKE MOGAO BI BITI KOBAN /

Pogledajte kakvo je stanje u skupini uoči posljednje dvije utakmice, evo što sada treba Vatrenima za odlazak na SP

'Bit ćemo drugačiji kad se okupimo drugi put'

Igrači Hrvatske, kao i izbornik Dalić, dali su izjave za Novu TV:

Joško Gvardiol: "Možemo biti zadovoljni s tim što smo dali maksimum po ovakvim uvjetima. Treba izdržati tih 90 minuta po ovim uvjetima, žal je samo rezultat. Odlučivat će ona zadnja utakmica. Imali smo mentalitet za pobjedu, ali danas nije išlo. Kad se ponovo okupimo, bit ćemo drugačiji. Imali smo par prilika na kraju prvog dijela, da je Kramarić zabio, ušli bismo bolje u drugi dio. Osobno se osjećam ugodno s Ćaletom i Vidom u zadnjoj liniji."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivan Perišić: "Bili smo bolji, ali na kraju rezultat nije realan, dominirali smo od prve minute, ali primili smo dva gola. što nam se ne smije dogoditi. Dirao sam loptu petom, stvarno nesretno, kod tog poništenog gola. Peh, ali dobro. Sve je na nama sada. Jednostavno je - trebaju nam dvije pobjede u sljedeće dvije utakmice. Znamo da smo danas dali sve od sebe. Pozitiva je u svlačionici nakon ove utakmice, odigrali smo stvarno dobre posljdnje utakmice. Mlade snage su dobre i Hrvatska ima budućnost."

Sučić zaigrao s idolom Modrićem

Luka Sučić: "Sretan sam zbog debija, nisam zbog rezultata. Dali smo sve od sebe, uvjeti su bili teški. Fenomenalan osjećaj je bio zaigrati s mojim idolom Lukom Modrićem, presretan sam. Nadam se da ćemo pobijediti Rusiju u Splitu. Odlična je atmosfera u reprezetnaciji, dobra je budućnost hrvatskog nogometa."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zlatko Dalić: "Zaista nemam što zamjeriti igračima, mogu samo čestitati igraima i navijačima. Primili smo dva gola olako, vraćali se u utakmicu dvaput, nismo dobro reagirali u nekim šansama. Ono što je inače ulazilo u gol, danas nije, ali to se događa u nogometu, moramo raditi na realizaciji.

Imali smo inicijativu i puno šansi. Igrali smo dobro, ali smo prelako primili dva gola. Loše smo reagirali u obrani. Samo je realizacija trebala biti bolja. Nisam vidio poništeni gol, opet taj VAR, ohladio nam je emocije, ali tako je to u nogometu. Sve je u našim rukama, bit će teško i nadam se da ćemo u našoj zadnjoj utakmici u Splitu pobijediti. Očekujem u Splitu pun stadion."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo