POZOR, CENTIMETRI SU BITNI: / Dinamo pustio nikad važniju obavijest navijačima, da ne bi bilo zabune objavili su i ilustraciju

Image
Foto: Profimedia

Pred hrvatskim prvakom najvažnija je utakmica Lige prvaka

5.11.2019.
12:02
Profimedia
VOYO logo

Uoči utakmice 4. kola Lige prvaka između Dinama i Šahtara hrvatski prvak objavio je važne informacije za sve navijače. Ističu kako se ulazi za gledatelje otvaraju od 19 sati te da je za sve navijače organizirana fan zona Svetice, koja će biti smještena na potezu od kipa bacača diska do Ticket pointa. Predviđeno radno vrijeme je od 16 do 23.30 sati.

"Navijači Šahtara bit će iznimno na ovoj utakmici, uz odobrenje PUZ-a smješteni na tribinu zapad gore. Za dolazak gostujućih navijača na tribinu zapad gore koristit će se toranj B, odnosno južno stepenište tribine zapad gore, te nitko osim njih neće moći koristiti to stepenište. Toranj B predviđen je isključivo za navijače Šahtara, dok svi ostali navijači - navijači Dinama ulaze kroz toranj A na tribinu zapad gore", piše u priopćenju na stranici kluba. Nastavak prenosimo u cijelosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modri kroz toranj A

Svi navijači Dinama koji posjeduju ulaznice za tribinu zapad gore koristit će toranj A sjeverno stepenište tribine zapad gore za dolazak do svojih mjesta.

Molimo navijače smještene na tribini zapad gore za razumijevanje, i predlažemo da dođete što ranije kako bi se izbjegle gužve i nepotrebna čekanja. Klub će poduzeti sve kako bi ulaz na zapad gore i sve ostale tribine prošao što lakše i uz minimalna zadržavanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također molimo sve navijače s ulaznicama za sve tribine da dođu što ranije kako bi se izbjegle gužve na ulazima i kako bi svatko mogao na vrijeme doći do svog mjesta na tribini.

Želimo napomenuti kako se GNK Dinamo nalazi pod dvije uvjetne kazne zbog ponašanja svojih navijača, stoga vas molimo za fer i korektno navijanje i molimo vas da svi prolazi za evakuaciju kao i proredi na tribinama budu prohodni, odnosno da se ne zadržavate na stepeništima već da sjednete na svoja mjesta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zabranjeni predmeti

Pirotehnička sredstva, sve vrste oružja, staklene boce, limenke ili alkoholna pića, sredstva pogodna za napad ili tjelesno ozljeđivanje, opojne droge i druge nedopuštene supstancije ili drugo što može pokvariti užitak, ugodu i sigurnost ostalih sudionika, igrača ili službenih osoba zabranjeno je i ne smije se unijeti na stadion. Nije dopušteno unošenje kišobrana dužine veće od 30 cm te sa šiljatim vrhom.

Ilustracija: GNK Dinamo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Svi promotivni, komercijalni, politički ili vjerski predmeti bilo koje prirode, uključujući, ali ne ograničavajući se na zastave, oznake, simbole, letke, zabranjeni su i ne mogu se unijeti na stadion.

Pojedinci koji su pod utjecajem alkohola ili droga ili koji se ponašaju nasilno ili elementima svojeg ponašanja započinju radnje suprotne javnom redu i općoj sigurnosti, mogu biti udaljeni sa stadiona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dopušteni predmeti

Na stadion se može unijeti fotoaparat, mobitel, dalekozor i rasklopni kišobran maksimalne dužine od 30 cm. Štake i medicinska pomagala moguće je unijeti uz prethodnu najavu i službenu dozvolu od GNK Dinama.

Na stadion je moguće unijeti isključivo mali kišobran. Nije moguće unijeti veliki kišobran sa šiljatim vrhom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prometne regulacije

Od Policijske uprave zagrebačke odobrava se zatvaranje prometa radi održavanja utakmice 6. studenoga 2019. godine u vremenu od 6 do 24 sati na sljedećim lokacijama:

Parkiralište od spomenika Bacaču diska do zapadnog parkirališta stadiona Maksimir;

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ulica Divka Budaka od tržnice Borongaj do bazena Svetice;

Poligon za obuku vozača Borongaj;

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Parkiralište bivše tržnice Borongaj;

Hitrecova ulica;

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Parkiralište kod bazena Svetice;

Parkiralište ispred zapadne tribine stadiona Maksimir;

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Parkiralište Ekonomskog fakulteta.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo