Play ponuda

POZNATO JE OD ČEGA JE UMRO LEGENDARNI TRENER RADOMIR ANTIĆ: / 'Istina je da je s tim od početka imao problema...'

Image
Foto: AFP

Antić je najdublji trag u karijeri ostavio u Španjolskoj gdje je vodio najveće tamošnje klubove

9.4.2020.
14:20
AFP
Play ponuda

Legendarni srpski trener Radomir Antić preminuo je u ponedjeljak u 71. godini života.

Image
PREMINUO LEGENDARNI RADOMIR ANTIĆ: /

Svijet je napustio jedan od najvećih nogometnih trenera s ovih prostora, vodio je Real i Barcelonu

Image
PREMINUO LEGENDARNI RADOMIR ANTIĆ: /

Svijet je napustio jedan od najvećih nogometnih trenera s ovih prostora, vodio je Real i Barcelonu

Većinu svoje trenerske karijere Antić je proveo u Španjolskoj gdje je vodio i madridski Real (1991-92) i Barcelonu (2003), a najveće je uspjehe ostvario na klupi Atletica kojega je vodio od 1995. do 2000. godine. U sezoni 1995/96. s madridskim je klubom osvojio i prvenstvo i Španjolski kup.

Nije koronavirus

Od 2008. do 2010. godine Antić je bio izbornik reprezentacije Srbije s kojom je sudjelovao i na Svjetskom prvenstvu u JAR.

Ubrzo nakon smrti, njegov nekadašnji klub Atletico Madrid potvrdio je da Antić nije umro od koronavirusa, čija epidemija hara u Španjolskoj, a sada je umirovljeni srpski nogometaš Milinko Pantić za Novosti otkrio uzrok smrti lgendarnog trenera.

Pravi razlog

"Svašta sam pročitao, ima tu i mnogo izmišljotina. Prava istina je da je od početka imao problema s kamenom u žuči, a ne s upalom žući, koja je na kraju sve zakomplicirala. Od tamo su krenuli svi problemi, kasnije se situacija pogoršala i u ponedeljak je stigla najgora vijest", izjavio je Pantić koji je bio član slavne generacije Atletica pod vodstvom Antića.

"Supruga, dvije kćeri i ja smo u potpunom šoku. Ja sam Radomira doživljavao kao obitelj, a znam da je i on tako doživljavao mene i moju obitelj", poručio je Pantić.

Play ponuda
Play ponuda