POZNATO JE U KOJEM KLUBU LUKA NASTAVLJA KARIJERU: / Predrag Mijatović otkrio što mu je Modrić rekao o svojoj budućnosti

Image
Foto: AFP

'Klubu će biti teško vratiti sve ono što je imao s igračima koji će doći'

30.4.2019.
16:27
AFP
VOYO logo

Bivši napadač Real Madrida, Predrag Mijatović, rekao je u utorak kako će kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić nastaviti igrati u europskom prvaku koji proživljava jednu od najtežih sezona u 117 godina dugoj povijesti.

"Nastavit će igrati za Real Madrid. Razgovarao sam s njim", rekao je Mijatović u razgovoru za španjolsku radijsku postaju Cadena SER.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić neće biti problem

Crnogorac živi u Madridu gdje je susjed 33-godišnjem hrvatskom igraču te je u ranijim medijskim istupima govorio kako su prijatelji.

"Utakmica protiv Rayo Vallecana bila je jedna od najlošijih koje je odigrao. On je momak koji je predan momčadi i problem neće biti Modrić. Nego će klubu biti teško vratiti sve ono što je imao s igračima koji će doći", rekao je Mijatović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: KAZUHIRO NOGI/AFP
Image
Foto: KAZUHIRO NOGI/AFP

Trećeplasirani Real Madrid je u nedjelju izgubio s 0-1 kod tada posljednjeg Rayo Vallecana čime je upisao šesnaesti poraz ove sezone. Zadnji put je tako loš rezultat imao 2009. godine.

Dogovoreno produženje ugovora

Modrić u Madridu igra svoju sedmu sezonu a ugovor mu istječe u ljeto 2020. godine. Iz Real Madrida su ranije rekli kako je postignut sporazum o produženju do ljeta 2021. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tri kola prije kraja prvenstva Barcelona je osigurala naslov prvaka Španjolske s 18 bodova ispred Real Madrida. Nakon što je u prethodne tri sezone osvojio Ligu prvaka, 'kraljevski klub' je ispao od Ajaxa u osmini finala dok ga je u polufinalu kupa eliminirala Barcelona.

Modrić je u nedjelju u madridskoj četvrti Vallecas odigrao svoju 44. utakmicu ove sezone, dok je lani nastupio 43 puta za Real Madrid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo