POZNATI NAPADAČ PROTIV MODRIĆA: / 'Zlatnu loptu mora dobiti igrač iz najbolje momčadi svijeta, a zna se koja je to'

Image
Foto: AFP

Početkom prosinca u Parizu će biti objavljeno ime dobitnika prestižne nagrade.

10.10.2018.
13:05
AFP
VOYO logo

Nakon što je dobio nagrade Uefe i Fife za najboljeg igrača u prošloj sezoni hrvatski reprezentativac Luka Modrić glavni ja kandidat i za najprestižniju nogometnu nagradu Zlatnu loptu.

Francuski napadač Antoine Griezmann smatra pak kako bi tu nagradu trebao osvojiti netko od njegovih sunarodnjaka, odnosno da bi dobitnik prema njemu morao biti iz redova osvajača ovogodišnjeg Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Francuski aduti

"Mi smo svjetski prvaci i najbolja smo momčad na svijetu. U njoj mora biti i najbolji igrač na svijetu, zar ne? Tako barem ja mislim. Znam da postoje različita mišljenja, ali smatram da Francuz mora osvojiti Zlatnu loptu ove godine", kazao je i tim putem otkrio zašto ta nagrada ne bi po njemu trebala biti dodijeljena Modriću, Ronaldu li Messiju.

Image

Real Madrid and Croatia midfielder Luka Modric speaks after winning the trophy for the Best FIFA Men's Player of 2018 Award during The Best FIFA Football Awards ceremony, on September 24, 2018 in London. / AFP PHOTO / Ben STANSALL

Ispričao je i koliko bi njemu značilo osvajanje te nagrade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To mi je san. Zlatna lopta je iznad svega. Među dobitnicima su samo legende i bio bi san postati uzor drugima", kazao je.

Zbog predstava u Rusiji Paul, Pogba, N'Golo Kante, Kylian Mbappe i Raphael Varane uz Griezmanna su najjači francuski aduti u utrci za prestižnu nagradu koja će biti dodijeljena 3. prosinca u Parizu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo