POZNAT RASPORED PREMIER LIGE: / Slaven Bilić otvara novu sezonu protiv Conteovog Chelseaja

Image

Engleska nogometna Premier liga objavila je u jutarnjim satima srijede raspored odigravanja utakmica za sezonu 2016/17 koja započinje susretima 13. kolovoza.

15.6.2016.
10:54
VOYO logo

Prvak lige Leicester obranu naslova započet će kod novog prvoligaša Hull Cityja, a u londonskom derbiju Bilić će prvi na test staviti novog šefa struke Chelseajeve momčadi koju preuzima talijanski izbornik Antonio Conte. Prvu domaću utakmicu u novom domu, na Olimpijskom stadionu, Bilićevi igrači odigrat će 20. kolovoza protiv Bournemoutha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nove menadžere imaju i klubovi iz Manchestera, a City, kojeg je preuzeo Josep Guardiola, na Etihadu kreće protiv Sunderlanda, dok će United sa Joseom Mourinhom na klupi gostovati kod sastava Bournemoutha. Dva će se kluba iz Manchestera međusobno ogledati već u četvrtom kolu na Old Traffordu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svakako će zanimljivo biti i na Emiratesu na kojem po dobar rezultat kreću Arsenal i Liverpool.

Dodajmo da se prvi derbi sjevernog dijela Londona, susret u kojem će Arsenal biti domaćin Tottenhamu, igra u 5. kolu, dok će navijači na prvi Merseyside derbi, ogled između Liverpoola i Evertona, čekati do 17. prosinca i utakmice na Goodison Parku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sezona završava 21. svibnja 2017. godine, a parove svih kola možete vidjeti ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo