Povijesni dan Splita bez TV prijenosa

Dugo čekani Splitov san počinje se ostvarivati. Donedavni četvrtoligaš igra prvu europsku utakmicu u povijesti, u prvom dvoboju 2. pretkola Europske lige Split će se u 20.

14.7.2011.
15:28
VOYO logo

Gostovanje crvenih obojeno je svečarskim tonovima. Predsjednik Slaven Žužul ne može skinuti smiješak s lica, a iskusni strateg Splita Ivan Katalinić vidi prigodu svoje momčadi u prvoj utakmici koju navijači neće moći pratiti na TV-u jer slovenska televizija nije pokazala interes za prijenos.

"Važno je postići pogodak, kad igrate u gostima to je uvijek najvažnije. Domžale su čvrsta, disciplinirana momčad, ali imamo i mi aduta", izjavio je Katalinić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A Varaždince, nakon što su u 1. pretkolu Europske lige bez većih problema preskočili amatere iz Andore, čeka puno teži posao protiv Iskre-Stal na gostovanju u Moldaviji (18 sati).

Trener Varaždinaca Samir Toplak priznao je kako ne zna gotovo ništa o suparniku. No, veseli ga što se momčadi priključio oporavljeni Davor Vugrinec, kao i dvojica novih igrača, povratnik Golubar te Sačer, koji će mu omogućiti da, za razliku od 1. pretkola, popuni cijeli zapisnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201106300762006 arti-201106210758006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo