POTRESNE IZJAVE ANTIĆEVA SINA: / Otkrio kako je preminuo slavni srpski trener - 'Odluka doktora bila je kobna, nestao je u dva dana'

Image
Foto: ATTILA KISBENEDEK / AFP / Profimedia

Kaže kako su liječnici pogriješili kada su ga premjestili u drugi odjel

16.4.2020.
21:00
ATTILA KISBENEDEK / AFP / Profimedia
VOYO logo

Sin nedavno preminulog srpskog trenera, Radomira Antića, Dušan Antić, otkrio je dosta potresne detalje o smrti svoga oca u razgovoru za španjolski radio Cadena Ser.

"Moj otac je bio bolestan, a nije djelovalo kao da je ozbiljno. Popravilo mu se stanje, ali onda je dobio neku bakteriju koja postoji valjda samo u bolnicama i samo je nestao u dva dana", rekao je Dušan Antić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kaže kako su liječnici pogriješili kada su ga premjestili u drugi odjel. "Stanje mu se popravilo, ali su pogriješili u bolnici kad su ga premjestili u odjel za intenzivnu njegu. To su učinili ne bi li ga zaštitili od koronavirusa. Ali tamo mu je bilo loše i samo je nestao u dva dana. Bakteriju je dobio u subotu, da bi umro već u ponedjeljak", rekao je Antić.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Serbia's national football team coach Radomir Antic pictured during Serbia vs France World Cup 2010 group 7 qualifying soccer match at the Marakana Stadium of Belgrade, SERBIA-09/09/2009/0909101337, Image: 223404441, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: PLAVEVSKI ALEKSANDAR / Sipa Press / Profimedia

Kaže kako su ga posebno iznenadili pozivi slavnih sportskih osoba. "Zvao je Florentino Perez koji mi je obećao da će moj otac dobiti počast za ono što je napravio s Realom, a zvao je i Emilio Butragueno, a Aleksander Čeferin, predsjednik Uefe, poslao je telegram. Brojni igrači su nas kontaktirali", rekao je Dušan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na koncu je rekao još nekoliko lijepih riječi o ocu.

"Moj otac bio je bolji otac nego trener. Htio je uživati s unucima, zato je posljednji posao odradio još prije tri godine. Imao je dosta ponuda, ali posvetio se obitelji", kazao je Antić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo