POTRESI U REALU ZBOG ZIDANEOVA SINA: / Eskalirao ozbiljan problem koji tinja već dulje vrijeme; cijeli slučaj završio na naslovnici Marce

Image
Foto: Profimedia

Zidane želi da dvojka bude njegov sin Luca

14.5.2019.
8:40
Profimedia
VOYO logo

Trener Reala iz Madrida Zinedine Zidane želi da njegov sin Luca bude vratarska dvojka u prvoj momčadi sljedeće sezone, javlja poznata madridska Marca na svojoj naslovnici u utorak ujutro, inače Realovo "glasilo". Pozicija vratara u Realu jedna je od glavnih tema u madridskom klubu još otkako je u prosincu 2012. godine Jose Mourinho na klupu stavio klupsku legendu Ikera Casillasa.

Image
ZAR JE STVARNO MOGUĆE DA ĆE I NJEGA POTJERATI IZ KLUBA? /

Očekuje nas ludo ljeto u Madridu

Image
ZAR JE STVARNO MOGUĆE DA ĆE I NJEGA POTJERATI IZ KLUBA? /

Očekuje nas ludo ljeto u Madridu

Navas postao višak

Julien Lopetegui je u ovoj sezoni na izmaku minutažu dijelio između Curtouisa i Navasa, a dolaskom Solarija, a potom i Zidanea, odlučeno je i potvrđeno kako će Thibaut Courtois biti broj jedan, a kako će Keylor Navas na listu za prodaju igrača. Belgijac je na Santiago Bernabeu stigao prošlog ljeta i pridružio se 32-godišnjem Navasu i mladom vrataru Andriju Lunjinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Julen Lopetegui je Courtouisa uglavnom koristio u La Ligi, dok je Navas branio u Ligi prvaka. Nakon što je Santiago Solari zamijenio Lopeteguija, Navas je potpuno pao u drugi plan, Courtouis je postao nepokolebljiva jedinica, a Navasu su šanse davane u kupu Kralja. Sad je Kostarikanac u situaciji da će morati potražiti novi klub nadolazećeg ljeta, kako mu je i poručio Zidane.

Image
Image

Real Madrid's French goalkeeper Luca Zidane gestures during the Spanish League football match between Real Madrid CF and SD Huesca at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on March 31, 2019., Image: 423445901, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AFP

Andrij Lunin bi trebao biti dvojka, ali...

Klupski direktori Jose Sanchez i Juni Calafat žele da Curtouis bude broj jedan, a 20-godišnji Ukrajinac Andrij Lunin vratar broj dva. No, to se ne sviđa Zidaneu koji smatra da je to mjesto zaslužio njegov sin Luca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Francuz vjeruje da ne postoji velika razlika između njegova sina Luce i Lunina koji se nije proslavio na posudbi u Leganesu", piše Marca i u svojem tekstu ističe:

"Sada je jasno da bi Zidane radije imao Lucu Zidanea kao drugog golmana nego Lunina. Lunin nije uspio osvojiti startno mjesto na golu u Leganesu i odigrao je samo šest utakmica za momčad Mauricia Pellegrinija. Luca je u drugoj momčadi Real Madrida debitirao posljednjeg dana prošle sezone protiv Villarreala na njihovu stadionu. Postao je treći izbor otkad je Kiko Casilla otišao u Leeds United, a njegov otac odabrao ga je da igra protiv Huesce na Santiago Bernabeu u ožujku. Klub ima i druge ideje. Izbor vratara za iduću sezonu, tako, nije dobro prošao s upravom Reala koja vjeruje da bi Lunin trebao ispuniti tu ulogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Oni koji me poznaju znaju da je Luka ovdje po vlastitoj zasluzi", bio je Zidaneov odgovor ljudima koji sumnjaju u sposobnosti njegova sina u travnju ove godine.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo