POTRESI NA EMIRATESU: /

Ponajbolji igrač Arsenala smije se porazima svoje momčadi i želi otići iz kluba

Image
Foto: AFP, ODD ANDERSEN

Potres u Arsenalu. Ponajbolji igrač 'topnika' Alexis Sanchez želi otići iz kluba nakon što ga je menadžer Arsenala Arsene Wenger izostavio iz momčadi za derbi 27.

6.3.2017.
11:06
AFP, ODD ANDERSEN
VOYO logo

Britanski tabloid Daily Mail piše kako je Sanchezov odnos s Arseneom Wengerom i suigračima dotaknuo samo dno i kako nema više nade za ikakvo poboljšanje. Sve je kulminiralo uoči derbija s Liverpoolom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbacio ga s treninga

Wenger je Sancheza izbacio s treninga, izostavio ga je iz momčadi, što je jako naljutilo Čileanca o kojem su mediji ranije pisali kako, nakon teškog poraza od Bayern Munchena u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u Bavarskoj, želi otići iz kluba zajedno s Wengerom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, sad je taj odnos s francuskim stručnjakom jako narušen. Sanchez već traži svoju novu nogometnu sredinu, a klub je toga svjestan. Ponuda mu, stoga, ovog ljeta neće nedostajati. Izvori bliski Sanchezu su za Daily Mail kazali kako je Wengera naljutio bahati Sanchezov stav, posebno nakon poraza od Bayerna (5-1) prošlog mjeseca.

Narušeni odnos sa suigračima

Sanchez je nakon poraza, odmah u svlačionici, iskritizirao neke suigrače, a kasnije je nastavio pokazivati prstom prema njima, ne dopuštajući da se napeta situacija u svlačionici topnika ipak malo smiri, što je nužno za momčad i ambicije Arsenala.

https://twitter.com/search?q=alexis%20Sanchez%20&src=typd

Englezi pišu kako su suigrači primjetili kako se Sanchez udaljio od njih u proteklim tjednima, a Wenger i njegov stručni stožer zbog toga nisu niti malo sretni jer to šteti momčadi. Ovaj 28-godišnji Čileanac suočio se i sa nezadovoljstvom svojih klupskih kolega nakon što je napustio trening prošlog tjedna, a Wengerovo strpljenje došlo je na najnižu razinu i zbog toga ga je izostavio iz prve momčadi za sraz s Redsima. Doduše, Wenger je uveo Sancheza u drugom poluvremenu, ali Čileanac nije mogao spriječiti poraz svoje momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sanchez se javno podsmijehivao

Isto tako, činjenica da se Sanchez javno podsmijehivao u trenucima kad je Liverpool uništavao Arsenal dovoljno govori što Čileanac misli o momčadi i o njegovom stavu da napusti klub za koji igra od 2014. godine i za koji je nastupio u 128 susretima u svim natjecanjima i postigao 62 gola uz čak 40 asistencija. Samo ove sezone, Sanchez je za topnike postigao 20 golova u 35 susreta u kojima je nastupio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo