POTRESENI NOVI VATRENI OTKRIO DRAMATIČAN TRENUTAK NA UTAKMICI: / Posebno mu zasmetala jedna stvar; 'Sramota, zaslužili smo da nas se više cijeni'

Image
Foto: Screenshot

Novi hrvatski nogometni reprezentativni branič Dino Perić (25) negdje iza ponoći izašao je pred okupljene novinare

7.11.2019.
6:45
Screenshot
VOYO logo

Nije im bilo lako. Neki su i pokrivali glavu dresom tijekom hodanja pred svlačionicom. Tek negdje oko 23.30 prvi su izašli pred novinare u mix zoni podno maksimirskog juga. Htjeli su samo proći i otići svojim kućama. Nije im bilo ni do čega. Tuga je vladala maksimirskim hodnicima, tuga i nevjerica. A trebalo je odgovoriti na sva pitanja znatiželjnih medija. Jedan od najtužnijih bio je novi reprezentativni branič Dino Perić.

Image
MORO JE BIO LUD K'O PUŠKA: /

Jeste li vidjeli što je napravio prilikom izlaska? Evo čemu smo svjedočili na stadionu za vrijeme trilera

Image
MORO JE BIO LUD K'O PUŠKA: /

Jeste li vidjeli što je napravio prilikom izlaska? Evo čemu smo svjedočili na stadionu za vrijeme trilera

Dinamo je hrabro 'poginuo'

Dinamo jučer protiv Šahtara nije razočarao zalaganjem, požrtvovnošću, utrkom. Iako ovaj remi boli poput poraza. No, to je odrastanje kad igraš s velikim dečkima, trenutak koji boli, ali koji će ti kasnije dati ploda. Sjetimo se samo svih nesreća i pehova koje su Vatreni imali, sjetimo se Turske koja je izgradila karakter.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I njihov se gradi, samo što to ponekad - boli.

"Ne znam, ovo mi je najteži trenutak u životu. Baš sam utučen i baš mi je teško, kako meni tako i svima. Nema krivca, iskreno, ne krivim niti suce, krivim isključivo nas kao momčad. Imati 3:1 u 92. minuti, prosuti to, baš moraš biti", kazao je okupljenim novinarima iskreni i utučeni Dino Perić kojeg smo upitali što se dogodilo u posljednjim minutama susreta da su uspjeli dobiti dva gola? To možete vidjeti u priloženom videu od 35.00...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Plačeš od sreće u 92. minuti što vodiš, poslije tri minute plačeš od tuge'

"Pad koncetracije, jedan centaršut... Da smo stali sva desetorica u 16 metara pa neka zabiju ako baš mogu, mislim... Tko bi tako nešto i očekivao. Plačeš od sreće u 92. minuti što vodiš, poslije tri minute plačeš od tuge što si dobio dva gola. Preteško je sve to. Ali ništa, treba se izvući, dići, idemo dalje. Imaju još dvije utakmice u skupini, kako god znamo, evo već za tri dana je i nova utakmica. Bit će neprospavanih noći, ali sad se treba pokazati tko je pravi", izjavio je potreseni Dino za kojeg je ovo sve bilo pravo emotivno pražnjenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da ova momčad baš to nije zaslužila, da nam se takvo što dogodi", istaknuo je Dino i onda se osvrnuo na pisanje jednog medija uoči utakmice. Prema njegovu viđenju, odnosno kako smo to mi shvatili, Petar Stojanović nije trebao dobiti toliku porciju kritika uoči tako važne utakmice.

O pisanju pojedinog medija

"Evo, što pišu o Stojanoviću dan prije utakmice. Mislim, tko je to pisao, stvarno... Umjesto da se svi borimo zajedno, mala smo država, Dinamo je tu gdje jest, četiri boda u trima utakmicama, na pragu sedam bodova i onda tako nešto. Po meni je to sramota. Ovi dečki su stvarno zaslužili da ih se više cijeni. Netko može odigrati bolju, netko lošiju utakmicu ali nema veze, tu smo gdje jesmo, svi zajedno. Mislim da je to najvažnije. Ginuli smo jedan za drugog. Evo, Ademi ulazi i kaže mi da ne zna gdje je od tableta i injekcija, 'molim te, pomozi', govori što možeš. Ok, netko bude lošiji, netko bolji... I na kraju imaš tih 3:1, a na kraju završi 3:3. Ne znam, ostao sam 20 minuta na terenu nakon utakmice. Bit će stvarno teško. Treba sada dva, tri dana doći k sebi. Šef je tu i on taj koji će nas podići", otvoreno je kazao Dino Perić kojeg smo zamolili da nam malo bolje pojasni ovaj dio o pisanju medija koji mu je zasmetao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Umorni smo svi, dajemo sve od sebe'

"Ne mogu se sjetiti točno koji je tekst bio u pitanju, ali bušenje nekog igrača dan prije utakmice, ovako velike utakmice, ovakve ekipe koja je napravila iskorak i prošle sezone i sad u ovoj. Da se nekog kritizira u takvoj situaciji. Po meni je Petar jedan od boljih igrača u ovoj polusezoni. Odigrao je možda dvadesetak minuta protiv Šahtara malo lošije, ali umorni smo svi, dajemo sve od sebe. To je ono što je najvažnije. Pa što, mogu ja napraviti penal, može netko drugi, može Kevin... Ništa, idemo dalje. To je sastavni dio nogometa. Ali, nema potrebe za takvim stvarima", zaključio je Dino Perić.

Nogometaši Dinama remizirali su sa Šahtarom pred nešto više od 28.000 navijača na Maksimiru 3:3, nakon što su u samoj sudačkoj nadoknadi imali sigurno vodstvo od 3:1, "europsko proljeće" i prag osmine finala Lige prvaka u svojim rukama. No, tada se dogodilo nešto o čemu će se još danima pričati. Više o tome možete pročitati - OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo