POTRES U JUVENTUSU PRED SAM KRAJ PRVENSTVA: / Pirlo ekspresno dobiva otkaz, a ključna figura borbe za Ligu prvaka bit će Tudor?

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Talijanski mediji pišu kako čelnici Juventusa može neće riskirati loše rezultate u preostalim kolima i kako bi već ovih dana Andrea Pirlo mogao dobiti otkaz

10.5.2021.
11:16
Profimedia
VOYO logo

U derbiju 35. kola talijanske Serie A nogometaši Milana svladali su Juventus s uvjerljivih 3-0 na gostovanju u Torinu, a sjajan pogodak postigao je hrvatski reprezentativac Ante Rebić.

Milan je nakon deset godina došao do prve prvenstvene pobjede nad Juventusom u Torinu, a to mu je donijelo skok na treće mjesto prvenstvene ljestvice i bodovno izjednačenje (72) s drugoplasiranom Atalantom. Četvrti je Napoli sa 70 bodova, a Juventus je peti sa 69 i ugrožen mu je plasman u Ligu prvaka, dok je vodeći Inter s 85 bodova već prije osigurao naslov prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Juventusu je tako, nakon devet uzastopnih godina, prepustio naslov prvaka, ali vrlo je lako moguće da će ispustiti i mjesto koje vodi u Ligu prvaka sljedeće sezone. Do kraja prvenstva još su tri kola, a Juventus nema nimalo lak raspored. Igraju protiv vrlo neugodnog Sassuola, zatim Intera i Bologne.

Image
Image

Preuzima ih Tudor

Talijanski mediji pišu kako čelnici Juventusa može neće riskirati loše rezultate u preostalim kolima i kako bi već ovih dana Andrea Pirlo mogao dobiti otkaz te da će njegovo mjesto zauzeti Igor Tudor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pirlo kaže da ne misli podnijeti ostavku, ali rizik postaje prevelik, a očito je da Pirlo ima sve manju kontrolu nad svlačionicom i sve manje ideja kako spasiti stvar.

"Neću dati ostavku. Došao sam ovdje s velikim entuzijazmom unatoč brojnim poteškoćama. Na raspolaganju sam klubu. Imamo još tri utakmice i ostat ću ovdje dok god to mogu. Ako nešto nije dobro, preuzimam potpunu odgovornost. Ova momčad ima odlične igrače i očigledno nešto nije dobro. Imao sam drugačiji projekt u mislima i vjerovao sam da ću imati nešto drugačiju momčad. Radio sam na nekim konceptima, ali sam morao napraviti određene promjene kako bih se prilagodio njihovim karakteristikama", rekao je Pirlo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

La Stampa piše kako bi Pirlo mogao ostati u klubu do kraja sezone, ali da postoji velika vjerojatnost da neće voditi momčad s klupe već da će to umjesto njega činiti upravo Tudor, njegov dosadašnji prvi pomoćnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo