POTRES NA SAN SIRU: / Zlatan poludio kad je vidio što se dogodilo s Bobanom, sazvao hitan sastanak s prvim čovjekom kluba

Image
Foto: Profimedia

Gazidis će ga morati nagovarati da ostane

10.3.2020.
9:45
Profimedia
VOYO logo

Zvonimir Boban bio je jedan od najzaslužnijih što se Zlatan Ibrahimović poslije sedam godina vratio u Milan. Međutim, dvojac nije proveo puno vremena zajedno u kubu jer je Boban prošlog vikenda dobio otkaz.

Gazzetta dello Sport piše da je nakon toga Zlatan Ibrahimović zatražio sastanak s izvršnim direktorom Ivanom Gazidisom kako bi mu pojasnio što se događa. Zlatan navodno traži garancije vezane za ambicije kluba te da mu se razjasni njegova uloga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Zvonimir Boban Brescia Calcio v AC Milan, Serie A, Football, Mario Rigamonti stadium, Brescia, Italy - 24 Jan 2020, Image: 494671884, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: ANTON IVANOV / Shutterstock Editorial / Profimedia

Švedski napadač stigao je iz LA Galaxyja ovog siječnja te je znatno podigao atmosferu na San Siru te se činilo da stvari idu u puno boljem smjeru. Ali sve se promijenilo nakon posljednjeg potresa i odlaska legendarnog kapetana Vatrenih, a uskoro bi njegovim stopama trebao krenuti i Paolo Maldini.

Vodstvo AC Milana u subotu je, inače, objavilo da je raskinut ugovor s Bobanom, koji je proteklih devet mjeseci bio sportski direktor u sedmerostrukom prvaku Europe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"AC Milan može potvrditi da je obavijestio Zvonimir Bobana da je raskid ugovora stupio odmah na snagu. Klub zahvaljuje Bobanu za njegov rad u proteklih devet mjeseci i želi mu sve najbolje u njegovoj budućoj karijeri", objavljeno je na internetskom portalu AC Milana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zahvaljujemo se Bobanu za njegov rad u proteklih devet mjeseci i želimo mu sve najbolje u budućim aktivnostima. Sada se moramo okrenuti utakmicama koje nas čekaju. Trener Stefano Pioli radi odličan posao i ima našu punu podršku", priopćio je direktor Milana Ivan Gazidis.

Boban i Paolo Maldini, igračke legende Milana, bile su zadužene za sportsku politiku kluba, ali je nedavno direktor kluba Ivan Gazidis odlučio krenuti u akciju iza njihovih leđa, što mu je Boban javno zamjerio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Gazidis namjerava angažirati 61-godišnjeg Nijemca Ralfa Rangnicka, koji bi trebao biti i trener i menadžer, a time bi Boban i Maldini bili marginalizirani. Rangnick je bio trener Stuttgarta, Hannovera, Schalkea, Hoffenheima i Leipziga, a sada je sportski direktor Leipziga i u Njemačkoj uživa veliki ugled.

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo