POTPREDSJEDNIK VELIKANA U MADRIDU ZBOG KOVAČIĆA: / 'Mateo nema ništa protiv dolaska u Milan'

Image
Foto: AFP, JONATHAN NACKSTRAND

Potpredsjednik Milana Adriano Galliani prošlog je tjedna bio u Madridu, a jedan od razloga posjeta bio je i Mateo Kovačić koji je u fokusu ovog slavnog posrnulog talijanskog kluba.

18.5.2016.
14:52
AFP, JONATHAN NACKSTRAND
VOYO logo

Milan se želi vratiti na staze stare slave i ponovno biti u vrhu Serie A i europskog nogometa. Kao što je to i svojedobno bio slučaj. Milan je u svojoj dugogodišnjoj povijesti (klub je osnovan kao nogometni i kriket klub 16. prosinca 1899.) ukupno sedam puta osvajao naslov prvaka Europe i 18 puta Serie A.

Slavna vremena su prošlost

Međutim, ona slavna vremena u kojima je Milan harao Italijom i Europom su prošlost. Rossoneri su ovu sezonu završili tek na sedmom mjestu prvoligaške ljestvice. U prošloj su na kraju sezone bili deseti, a prije dvije godine završili su kao osmi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, JAVIER SORIANO

Žele pojačati momčad

Milan, stoga, želi pojačati momčad kako bi sljedeće sezone ipak bio konkurentniji. Tim povodom, Galliani je u Madrid došao uvjeriti hrvatskog reprezentativca Matea Kovačića da se vrati u grad koji je napustio na početku ove sezone.

Ali preselio bi u velike gradske rivale bivšeg mu kluba Intera. Sport Mediaset piše kako Kovačić nema ništa protiv dolaska u Milan jer je svjestan da u Realu pravu priliku nije dobio. Kova je do sada na terenu za Real skupio svega 1.414 minuta u svim natjecanjima i postigao jedan gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kovačić nije oduševio čelnike Reala i trenera Zinedine Zidanea i ovoga ljeta najvjerojatnije će napustiti Santiago Bernabeu. U Milanu se, stoga, nadaju da će im realizaciji transfera pomoći dobri odnosi s Realom, a ideja je posudba s mogućnošću otkupa ugovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Bellator Dublin
Gledaj uživo 22.lipnja od 20 sati
VOYO logo