POTEZI MODRIĆA I KROOSA KOJE JE MALO TKO PRIMIJETIO: / Hrvat i Nijemac impresionirali sličnom reakcijom uoči golova Reala

Image
Foto: Profimedia

Kroos je tako sjajno proigrao Viniciusa, ali mu je prethodno rukom sugerirao u kojem smjeru se treba kretati

2.3.2020.
12:35
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši madridskog Reala vratili su se na vrh ljestvice španjolskog prvenstva 2-0 (0-0) pobjedom protiv svog najvećeg rivala Barcelone u susretu 26. kola igranom na njihovom Santiago Bernabeu.

U utakmici s malo prilika "kraljevski" klub poveo je golom 19-godišnjeg Brazilca Viniciusa Juniora u 71. minuti. Njega je na lijevom krilu proigrao Toni Kroos, a mladi se Brazilac sjurio u kazneni prostor i iskosa s ruba peterca uputio jak udarac koji se od bloka Piquea odbio iza leđa Ter Stegena. Konačnih 2-0 postavio je Mariano Diaz iz protunapada u drugoj minuti sudačke nadoknade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: SOPA Images / ddp USA/ Profimedia
Image
Foto: SOPA Images / ddp USA/ Profimedia

Toni Kroos

Kod oba gola smo imali zanimljive situacije koje je malo tko zamijetio. Kroos je tako sjajno proigrao Viniciusa, ali mu je prethodno rukom sugerirao u kojem smjeru se treba kretati, dakako loptu je slao u nebranjen prostor, a Junior se sjurio prema golu i lijepo poentirao.

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić ušao je u igru za Real u 79. minuti, a u tom kratkom periodu uspio je impresionorati potezom i to bez da je taknuo loptu. Naime, Modrić je kod drugog gola pokazao Carvajalu da baci iz auta loptu Diazu jer je vidio da se ovaj nalazi u opasnoj poziciji, nakon toga je Mariano krenuo u trk i zabio za 2:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo