POSTOJE MILIJUNI RAZLOGA ZAŠTO JE MOURINHO I DALJE NA KLUPI: / Kad tako pogledate, onda su stvari sasvim jasne

Image
Foto: AFP

Daily Mirror piše da za to postoji i sasvim dobar razlog

8.10.2018.
9:49
AFP
VOYO logo

Sedam bodova razlike u ovom trenutku dijeli vodeći Manchester City od osmoplasirane momčadi ljestvice engleskog nogometnog prvenstva Manchester Uniteda. Sukobi unutar kluba s Old Trafforda više nisu obavijeni velom tajne, fotoreporteri ih objavljuju gotovo na svakom treningu, momčad se pati, ali njen menadžer Jose Mourinho čvrsto sjedi na klupi.

Daily Mirror sad piše da za to postoji i sasvim dobar razlog. Naime, odvjetnički tim portugalskog trenera će u slučaju prijevremena raskida suradnje dogovorene kraja lipnja 2020. godine inzistirati na potpunoj isplati, a u pitanju je brutalno visok iznos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bitna razlika

Obitelj Glazer u čijem je klub vlasništvu u slučaju otkazivanja suradnje Mourinhu morat će duboko gurnuti ruku u džep da bi isplatom svih bonusa i ostalih ugovorenih točaka namirio potraživanja Portugalca koja će u tom slučaju iznositi 29 milijuna funti (oko 245 milijuna kuna).

Ova brojka postaje bitno manja dočeka li Mourinho kraj sezone na klupi, a United propusti priliku plasirati se u Ligu prvaka. U tom slučaju za otkazivanje suradnje Mourinho će biti isplaćeno deset milijuna funti (nešto manje od 85 milijuna kuna).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo