TRENER SVIH TRENERA / Posljednje zbogom: Otvorena knjiga žalosti za Ćiru, poznato i kad je sprovod

Image
Foto: RTL

HNS je objavio kako se otvara knjiga žalosti u Informativno - multimedijskom centru povodom smrti počasnog izbornika Miroslava Ćire Blaževića

9.2.2023.
11:36
RTL
VOYO logo

Miroslav Ćiro Blažević preminuo je u srijedu u 88. godini nakon duge i teške bolesti, a od trenutka kada je ta vijest objavljena hrvatska se javnost oprašta od njega.
Iz HNS-a je danas priopćeno kako će od 12 sati biti otvorena i knjiga žalbe povodom smrti počasnog izbornika Miroslava Ćire Blaževića.

'Knjiga žalosti bit će dostupna u Informativno-multimedijskom centru Hrvatskog nogometnog saveza (Petrinjska ulica 2, Zagreb). U knjigu žalosti prvi će se upisati predsjednik HNS-a Marijan Kustić, izbornik Zlatko Dalić i izvršni direktor Tomislav Svetina. Mediji su dobrodošli na otvaranje knjige žalosti, ali molimo vas da do 12:00 sati ne objavljujete ovu informaciju u svojim medijima kako bismo dostojanstveno obilježili otvaranje knjige žalosti, bez stvaranja nepotrebno velike gužve. Tijekom dana obavijestit ćemo vas o točnom terminu komemoracije’, napisali su u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, posljednji ispraćaj ‘trenera svih trenera’ bit će u srijedu 15. veljače u 13 sati na Mirogoju u Aleji velikana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo