POSLASTICA ZA KRAJ: / Bilić doznao s kim će se West Ham oprostiti od stadiona

Image
Foto: AFP, GLYN KIRK

Nogometni klub West Ham krajem ove sezona napustit će Upton Park, stadion na kojem igraju od 1904. godine.

25.2.2016.
17:13
AFP, GLYN KIRK
VOYO logo

Slaven Bilić imat će čast predvoditi momčad u posljednjoj utakmici na tom stadionu prije preseljenja na Olimpijski koji će imato 54 tisuće mjesta što je za skoro 20 tisuća više od staroga (35,016).

I dok još nije poznato koju će momčad West Ham ugostiti na otvaranju novog stadiona, sve je izglednije da će posljednju utakmicu na Upton Parku odigrati s Manchester Unitedom. O tome je tijekom presice progovorio bivši hrvatski izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fantastičan oproštaj

"Još uvijek to nije sigurno ali postoji velika vjerojatnost. Mislim da je to sjajno. Manchester United je veliki klub i to će biti velika utakmica. Bit će to fantastična večer, bila bi i bez obzira na protivnika. Sve će biti posvećeno Upton Parku i povijesti tako da će to biti fantastičan dan", rekao je Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

West Ham i Manchester United trebali su odigrati utakmicu krajem travnja, ali je prebačen na sredinju svibnja zbog preklapanja s terminom polufinala FA kupa.

U međuvremenu, ovog vikenda, točnije u subotu u 13.45 West Ham dočekuje Sunderland, momčad na čijoj klupi sjedi Bilićev prethodnik SamAllardyce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Navijači bi ga trebali poštovati. Učinio je dobre stvari za klub. Jedan je od najslavnijih i najdugovječnijih engleskih trenera. Ovim se bavi preko 20 godina i vrlo je uspješan i karizmatičan. Vratio je West Ham u Premier ligu i održao ga je tu. Napravio je odličan posao ovdje i zbog toga ga treba poštovati", poručio je Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo