POSKUPIO NA KLUPI: /

Nestvarno visoku cijenu za Kovačića nitko ne želi platiti

Image
Foto: Screenshot
4.7.2016.
8:53
Screenshot
VOYO logo

Tvrdi se da za igrača, koji je prošlu sezonu odradio uglavnom ulazeći s klupe za pričuvne igrače, interes najozbiljnije pokazuje Milan, gradski rival Intera iz kojeg je Kovačić u transferu vrijednom 31 milijun eura preselio na Santiago Bernabeu.

Visoka cijena

"U samo osam utakmica stratao je Kovačić u španjolskom prvenstvu igrajući u sjeni zvjezdanih izvedbi klupskih veznjaka Tonija Kroosa i sunarodnjaka Luke Modrića. Tvrdi se da su osvajači Lige prvaka spremni prodati bivšu Interovu zvijezdu u transferu koji bi se kretao oko 36 milijuna eura, ali takvih ponuda još nema."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku teksta Marcin autor, pozivajući se na Fichajes.net, dodaje da Milanovi čelnici istražuju mogućnost jednogodišnje posudbe igrača koji je spreman vratiti se u grad iz kojeg je stigao u Madrid. Uostalom, takvo je što Kovačić već i ranije najavio pritom i odbacivši šansu da se vrati u Interove redove kazavši:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne želi u Inter

"Dvije i pol godine nosio sam dres Intera i osjećam se kao njihov navijač. Nikada ne znate što se može dogoditi, tako da ne mogu odbaciti mogućnost da u budućnosti zaigram za Juventus ili Milan. Sigurno je samo da se neću vratiti u Inter dok je na klupi trener Roberto Mancini. Imao sam nekih problema s njim, ali o tome ne želim govoriti."

Marca piše da će Milanovo predstavništvo u nadolazećim danima stići u Madrid gdje bi trebali započeti pregovori o mogućem transferu 22-godišnjeg veznjaka koji se spominje i u kontekstu West Hama i Evertona. Zaključuje se da u utrci za dovođenjem veznjaka koji je za Inter odigrao 97 utakmica uz učinak od osam golova i jedanaest asistencija ipak vodi Milan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo