PORTUGALSKA LEGENDA UPOZORILA SUNARODNJAKE: / 'Hrvatska je jaka, bolje da smo išli na Engleze'

Image

Nogometne reprezentacije Hrvatske i Portugala u međusobnom će subotnjem srazu odlučiti koja će od njih u četvrtfinale natjecanja.

24.6.2016.
12:12
VOYO logo

Nekadašnji reprezentativac Domingos, strijelac posljednjeg pogotka u utakmici u kojoj je Portugal rezultatom 3:0 svladao Hrvatsku pred četvrtfinale Eura 1996. godine, uvjeren je da pred njegovim sunarodnjacima nije lak posao.

"Portugal mora pokazati više i biti konzistentniji jer je prema onome što sam dosad vidio Hrvatska ta koja je postojanija i favorit je tog ogleda. Ipak, to se sve može promijeniti i priča može biti u potpunosti drugačija", rekao je Domingos u uvodu za O Jogo pa nastavio secirati hrvatsku reprezentaciju:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska puca od samopouzdanja

"Sačinjavaju je igrači velikih klubova kao Realovi Luka Modrić i Mateo Kovačić, Barcelonin Ivan Rakitić, Juventusov Mario Mandžukić i Interov Ivan Perišić. Riječ je o reprezentacije protiv koje Portugal mora biti na oprezu. Bilo je za nas mnogo boljih suparnika za osminu finala, kao što su Švicarska ili Poljska ili Engleska, koja bi, da smo ostali na drugom mjestu ljestvice, za nas bila prihvatljiviji suparnik. Hrvatska je jača od njih."

"Sada su i puni samopouzdanja nakon što su, unatoč rotacijama u momčadi, pobijedili Španjolsku. Iskreno, portugalskoj reprezentaciji predviđam veliku muku u ovoj utakmici", zaključio je Domingos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo