PORTUGALAC OPET BRILJIRA: / 'Ja ne tražim klub, klubovi traže mene'

Image
Foto: AFP, GLYN KIRK

Manchester United u četvrtak je doživio još jedan sramotan poraz pa navijači sve glasnije traže smjenu Lousa van Gaala i imenovanje Jose Mourinha njegovim nasljednikom.

19.2.2016.
20:35
AFP, GLYN KIRK
VOYO logo

Nakon otkaza u Chelseju Portugalac rijetko daje izjave, a s obzirom da se trenutno nalazi u Italiji gdje će pratiti dvoboj Intera, svoga bivšeg kluba, i Sampdorije, novinare je zanimalo hoće li se vratiti u klub i koji su mu planovi.

Ručak s Morattijem

"Dolazim u Milano na da kako bi se vidio s Massimom Morattijem. Iz Intera sam otišao 2010., a od tada nisam imao vremena otići na ručak s njegovom obitelji. Poslije toga namjeravamo otići na utkamicu pogledati Inter i nadam se pobjedu. To će biti jako emotivno za mene", izjavio je Mourinho za La Stampu te je nastavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moramo odmah raščistiti da neću biti trener Intera od iduće sezone. Klub ima svoj projekt i imaju moju podršku", poručio je Portugalac te je najavio povratak nogometu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tražen

"Moj sljedeći klub? Zaista ne znam, ali je sigurno da volim nogomet i da ću mu se vratiti s istim žarom i ambicijama kao i uvijek. U ovom trenutku poštujem svakog trenera i sve klubove. No, ja ne tražim klub, klubovi traže mene", zaključio je Mourinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Mourinho je bio na klupi Intera od 2008. do 2010. S klubom je u zadnjoj sezoni osvojio trostruku krunu nakon čega je prešao u Real Madrid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo