VIDEO: / Veliki debakl Ronalda i društva

7.2.2013.
9:14
VOYO logo

U utakmici s pet pogodaka i dva preokreta Ekvadorci su bili ti koji su autogolom João Pereire i Felipea Caiceda zaostatak od 1-2 pretvorili u konačnu pobjedu od 3:2. Poveli su gosti nakon manje od 120 sekundi igre preko krilnog igrača Manchester Uniteda Antonija Valencije, kojeg je proigrao Jefferson Montero. Svega 20-ak minuta trebalo je Portugalcima da pred svojim navijačima stignu do izjednačenja, a to im je donio ponajbolji nogometaš današnjice Cristiano Ronaldo. Činilo se da je Portugal napravio veliki korak ka pobjedi kada je Helder Postiga u 60., na asistenciju Nanija, zabio za 2:1, no manje od 60 sekundi nakon što se krenulo s centra Pereira je "prevario" vlastitog vratara Eduarda i podario gostima izjednačenje. "Tri boda" Ekvadorcima donio je Felipe Caicedo 20. minuta prije kraja utakmice.

http://www.youtube.com/embed/C8F2Pv68-jU Portugal je svim silama u završnici pokušao doći do izjednačenja, a najbliži tome je u sudačkoj nadoknadi bio Custodio, koji je loptu nakon ubacivanja Joãoa Moutinha glavom poslao u gredu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U okršaju Engleske i Brazila napadači i ostali se propisno ispromašivali, a sve je počelo promašenim jedanaestercom Ronaldinhau 19. minuti. Točnije, Joe Hart je dobro reagirao na slab šut nekada velike svjetske nogometne zvijezde.

http://www.youtube.com/embed/vFT8HXJlvfA Lijepe su pogotke, oba s vrha šesnaesterca, za Engleze zabili Wayne Rooney u 26. i Frank Lampard u 60. minuti, dok je na drugoj strani u 48. minuti poentirao Fred. Inače, samo nekoliko trenutaka nakon tada izjednačujućeg pogotka, Fred je pogodio i englesku vratnicu. Ispromašivao se i Neymar, koji je u prvom dijelu promašio s - metra udaljenosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo