Poput Prosinečkog: Bivši dinamovac jedva čeka zaigrati na Marakani

Image
Foto: Pixsell, Marko Lukunić

Luis Ibanez će u ponedjeljak potpisati trogodišnji ugovor s Crvenom zvezdom i tako postati prvi igrač nakon Prosinečkog koji je iz Dinama otišao u klub iz Beograda.

29.6.2015.
13:53
Pixsell, Marko Lukunić
VOYO logo

"Prelomio sam u četvrtak i odlučio ići u Crvenu zvezdu. Imao sam dosta ponuda ali Zvezda je veliki klub, a ja sam želio u veliki klub. Nakon Boca Juniorsa, Dinama, sad idem u novog velikana. Sretan sam, a bit ću još sretniji kad potpišem ugovor i počnem trenirati", rekao je bivši dinamovac i na pitanje o igranju protiv hrvatskih klubova dodao: Nisam razmišljao o tome. Volio bih igrati velike utakmice pred punom Marakanom", kazao je Ibanez za Večernji list.

Trogodišnji ugovor

U Beogradu se pojavio već u nedjelju popodne, a tijekom ponedjeljka će potpisati trogodišnji ugovor. Naravno, nakon liječničkog pregleda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Doduše, zamalo je transfer otišao u slijepu ulicu, jer se Zvezdi otvorila mogućnost da dovede Milana Rodića iz Zenita, ali kako Rusi nisu htjeli srpskog nogometaša pustiti kući bez odštete, odlučili su se za jeftiniju opciju i brže-bolje se dogovorili s bivšim dinamovcem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Zvezdi kasni plaća...

Ibanezu će po ugovoru pripasti solidnih 240.000 eura po sezoni, no ima jedan mali ali u cijeloj priči. Crvena zvezda je u financijskim problemima već godinama, a igrači baš i ne dobivaju redovito primanja...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo