PONUDE PLJUŠTE: / Kalinićev agent otkrio u kojem će klubu napadač igrati sljedeću sezonu, a osvrnuo se i na Pjacu

Image

Hrvatski nogometni reprezentativac Nikola Kalinić iza sebe ima dobru klupsku sezonu u dresu Fiorentine, a svojim je igrama na Europskom prvenstvu potvrdio napadačku vrijednost.

7.7.2016.
19:13
VOYO logo

O njemu se piše kao o jednom od traženijih hrvatskih nogometaša nakon turnira u Francuskoj pri čemu se naglašava da ponuda za njega ne manjka. Agent napadača Tomislav Erceg u razgovoru za radijsku postaju Radio Blu ipak odbacuje mogućnost njegova odlaska iz toskanskog kluba:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iza njega je dobra sezona, a i protiv Španjolske na Euru je odigrao dobru utakmicu. Šteta zbog nas Hrvata, rano smo ispali. Razumljivo je da postoji interes, ali Fiorentina računa na njega u sljedećoj sezoni."

Spomenuo i Pjacu

Kalinić je za Fiorentinu u prošloj sezoni postigao 12 ligaških golova kojima je dodao šest asistencija. Na Euru je precizan bio u utakmici protiv aktualnih europskih prvaka Španjolaca u 2:1 pobjedi hrvatske nogometne reprezentacije ostvarenoj u fazi po skupinama. To je bila i jedina utakmica u kojoj je nastupio u udarnoj momčadi i odigrao svih 90 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitan je Erceg i da prokomentira mogućnost dolaska Marka Pjace u talijansko prvenstvo, konkretnije Juventus ili Milan, o čemu se zadnjih dana dosta pisalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
DEČKO ZA NASLOVNICE: /

Talijani predstavili Pjacu kao buduću veliku zvijezdu Serie A

Image
DEČKO ZA NASLOVNICE: /

Talijani predstavili Pjacu kao buduću veliku zvijezdu Serie A

"Riječ je o velikom talentu koji može izrasti u sjajnog igrača. Tek je 20-godišnjak a na Euru smo vidjeli da je sposoban za velike stvari. Teško da će uz tako veliku cijenu doći u Fiorentinu. Uz svo dužno poštovanje prema tom 'Violama', to je transfer za velike klubove", kazao je Erceg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo