PONOVNO IH BOCNUO: / Barcelonina zvijezda izrekla je istinu, ali to će mu u Realu sigurno zamjeriti

Image
Foto: AFP, FRANCK FIFE

Branič Barcelonine momčadi i španjolske nogometne reprezentacije Gerard Pique vrlo često koristi priliku da, kada je u dominantnom položaju, na to podsjeti i rivale iz madridskog Reala.

18.5.2016.
17:55
AFP, FRANCK FIFE
VOYO logo

Ne prvi puta, a vrlo vjerojatno niti posljednji izrugivao se Cristianu Ronaldu tijekom proslave naslova španjolskih prvaka, a sada je tijekom razgovora s novinarima i rekao nešto zbog čega će na sljedećoj utakmici u Madridu pokupiti nove salve zvižduka. Naime, nedavno je španjolski As ustvrdio da je od dolaska Zinedinea Zidanea na klupu Reala upravo ta momčad sakupila najviše bodova i u "Zidaneovoj ligi" bi bila ta koja slavi naslov u Primeri.

Image
NESIGURNA POZICIJA: /

Nikad nitko nije bolje startao od Zidanea u Realu, no ostanak mu jamči samo jedna stvar

Image
NESIGURNA POZICIJA: /

Nikad nitko nije bolje startao od Zidanea u Realu, no ostanak mu jamči samo jedna stvar

Ne sjeća se

Pique na to kaže:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Samo neka oni puštaju mašti na volju. Mi smo bili ti koji smo imali pobjednički paradu i mi smo ti koji svake godine dodajemo trofej u naš muzej."

Upitan je potom Barcelonin branič i za imitiranje prve zvijezde Realove momčadi pri čemu je pomalo neuvjerljivo kazao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne sjećam se, možda sam ga imitirao. Proslava je bila sjajna, svi smo se lijepo zabavili."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real nije bolji

Jedno od postavljenih pitanja bilo je i ono u kojem je Pique morao usporediti Barcelonin uspjeh i Realovo moguće osvajanje Lige prvaka. Konkrentije, Pique, pred čijom je momčadi još finale Kupa protiv Seville, je upitan hoće li Realov eventualni uspjeh u sjenu baciti Barcelonin.

"Ne. JA bih bio sretan da svake godine osvajam dvostruku krunu. Ako je oni osvoje, mi ćemo im čestitati. Kada ljudi pričaju da Realu ide bolje od Barcelone ili obrnuto postoji sklonost vjerovanju da je, onda kada oba kluba osvoje naslove, onaj koji je stigao do finala Lige prvaka bio uspješniji. To nije točno. U mojih osam godina provedenih ovdje mi smo imali svoj put, oni svoj. A tu je statistika koju svi mogu provjeriti", zaključio je Pique.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo