POLA EUROPE NASJELO NA VRLO DOBRU FORU: / Evo što se zapravo krije iza Odegaardova senzacionalnog prelaska u Man. City

Image
Foto: Profimedia

Mladi Norvežanin je na posudbi u Sociedadu, gdje ga je njegov matični Real Madrid poslao prošloga ljeta

28.12.2019.
14:35
Profimedia
VOYO logo

Poprilično senzacionalna vijest uzdrmala je nogometni svijet. Na službenoj internetskoj stranici, kao i društvenim mrežama Real Sociedada osvanula je vijest kako Martin Odegaard do kraja sezone ide na posudbu u redove aktualnog engleskog prvaka Manchester Cityja. Ako vam nešto u ovoj priči zvuči neobično imate vrlo dobre instinkte jer, naime, ova vijest nije istinita.

Mladi Norvežanin je na posudbi u Sociedadu, gdje ga je njegov matični Real Madrid poslao prošloga ljeta, a od tada 21-godišnjak samo briljira kako golovima tako i asistencijama. Četiri je dosad zabio, a pet namjestio u 16 utakmica Primere. Hit-igrač i tip na kojeg Zinedine Zidane ozbiljno računa možda već sljedeće sezone, a pomalo bi bilo suludo prekidati mu suradnju sa Sociedadom kada mu tamo već tako dobro ide i slati ga Pepu Guardioli u pakao Premiershipa na samo pola godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve je šala?

Međutim ima ova priča svoju pozadinu, a ona zapravo komične prirode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je teška odluka za naš klub, ali morali smo je donijeti kako ne bismo morali komentirati njegov transfer u sljedećih šest mjeseci. Kakvo olakšanje", stoji u službenom priopćenju Sociedada i tu se već zapravo može vidjeti da je ovdje ipak riječ o šali. Naime, ostatak Europe koristi 1. travnja kao dan za zbijanje neslanih šala i podvala, ali Španjolci koriste 28. prosinca, odnosno takozvani, "Dia de los Santos Inocentes".

Mnogi su danas nasjeli na ovu lažnu senzaciju, ali u današnjem nogometu zaista nas više ništa ne može začuditi pa čak niti do da City nakon ove podvale zaista krene po Odegaarda, eto onako, iz zafrkancije i zato jer mogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo