POJAVILI SE NOVI PROBLEMI ZA GUARDIOLU I CITY: / Ozljedio se još jedan prvotimac, Liverpoolu se otvara put prema tituli

Image
Foto: AFP

Nakon što su ostali bez De Bruynea, Cityju se ozljedila još jedna zvijezda

21.9.2018.
17:47
AFP
VOYO logo

Benjamin Mendy odmah na početku sezone dokazao je da je izrazito važan igrač za ekipu Manchester Cityja. Blistao je u novoj natjecateljskoj godini, dok je City bez njega imao dosta problema, poraženi su na startu Lige prvaka kod kuće od Lyona, lijevog beka igrao je FabianDelph, a upravo nakon njegove greške Francuzi su poveli.

Jasno je dakle da je Mendy vrlo bitan za Pepa Guardiolu, ali prošle sezone ga nismo često gledali u momčadi, zbog učestalih ozljeda. Kada su se svi u klubu ponadali da je to prošlost, francuski reprezentativac doživio je novu ozljedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne zna se koliko ga neće biti

Njega nije bilo na terenu od reprezentativne pauze, Guardiola je prvo rekao da ima problema s koljenom, a onda je na posljednjoj konferenciji za novinare rekao da je problem sa kostima stopala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada je i potvrđeno da Mendy muči muku s povredom metatarzalnih kostiju stopala, nije poznato koliko je ozljeda ozbiljna, kao ni koliko će ga biti odsutan s terena. U svakom slučaju, ovo su loše vijesti, sama ozljeda je nezgodna i po svemu sudeći Mendy neće biti u sastavu "Građana" ni ovog vikenda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo